In Roma, Egipt sau Grecia antica avem multe exemple de zei care au avut copii, cateodata chiar cu muritori de rand, iar copiii lor erau un fel de semi-zei. Deci e clar de unde s-au inspirat si crestinii cu povestea lui Isus, si de ce crestinismul s-a raspandit atat de bine in imperiul Roman. Ei deja erau obisnuiti cu asemenea concepte despre zei si fii de zei inca din perioada pagana. Iar Maria a tinut locul vechilor zeite pagane din spatiul mediteranean, dintre care multe aveau chiar si titluri asemanatoare cu "maica domnului".
Pai nu vezi ca exact asta si facß
Dar o fac vorbind pe limba lor, adica cu versete din Biblia lor mincinoasa
Sa fi tu sanatos ca nu conteaza ca esti tzigan sau tzaran, conteaza doar cum gandesti si cum sunt faptele pe care le faci!
Apocalipsa nu este adresata crestinilor, lucrurile din ea s-au indeplinit inainte de a fi scrisa, iar perceptiile la trecerea in nefinta nu au nicio legatura cu Dumnezeu sau cu religia ci cu diferitele reactii ale creierului care nu mai este alimentat cu oxigen si moare.Asa ca nu este posibil orice decat in basmele pentru adormit copii
MA in Dumenzeu sunt 3 persoane..printre care si fiul..imi pare ca tu cam furi curent cu galeata
si sfintii sunt tot creaturi umane..si se presupune ca Isus s-a intrupat in om dar dea.da-i omului timp si na.
du-te ma la servici.ia-ti un job fa ceva pentru tara asta
Ceea ce ma face sa cred ca ne-nchinam la Jacobs! 3 in 1!
Tu poate te inchini la un 3 in 1 nu putini sunt cei dependeti de el(ia-o ca pe o gluma)
dar sa stii ca exempll ar fi unul bun pentru a explica Sf Treime
Eu sunt dependent de cafea, nu de lapticu-ala
Deci sa inteleg ca tu intelegi perfect Dumnezeirea?
RAY întreabă:
kaynmaincallme întreabă: