| Alphawolf a întrebat:

Daca "Dumnezeu este iubire" de ce trebuie sa fii umil in fata "lui"?

40 răspunsuri:
| CrushBoy89 a răspuns (pentru dragos38):

Vad ca-ti place sa razi happy Lasa. Nu ai cum sa intelegi, caci in tine sufletul e mort. Tu nu simti iubirea lui Dumnezeu. Tu nu ai simtit usurarea aceea de dupa Sf. Spovedanie, tu nu ai simtit bucuria Sf. Impartasanii si pacea sufleteasca. Tu nu ai avut credinta incat sa-ti pui toata nadejdea in Domnul si El sa te ajute. Mai vedem noi happy Nici macar nu are sens ce-mi spui tu acolo. Le rastalmacesti, le amesteci, fara vreo logica ca sa ma derutezi. Eu stiu ca ceea ce tu imi spui e din egoism, teribilism, mandrie si invidie. Un lucru iti mai spun, frate drag."Dumnezeu te iubeste mai mult decat te uraste diavolul"-Origen. Si daca nu te vei schimba, odata si odata milostivirea lui Dumnezeu se va transforma in manie si vei vedea. Nu ne dam noi seama cat de aproape e Dumnezeu de noi. Bafta multa si Domnul sa-ti deschida mintea sa vii si tu la bucurie, la o viata buna aici pe pamant si vesnica dincolo. Domnul sa te aiba in paza! happy

| dragos38 a răspuns (pentru CrushBoy89):

Tu confunzi divinitatea cu biblia, matematica este stiinta si este in contradictie cu biblia si daca Pitagora a zis asa, ce -i cu asta, asta inseamna ca trebuie sa credem orbeste miturile bibliei, Pitagora nu s-a referit la biblie ci la divinitate, daca s-a referit la divinitate, asta nu inseamna ca ar fi crezut si in mituriile biblice.Aristotel la fel a stiut sa faca difrenta intre mituri si divinitate,stai tu linistit caci toti astia nu au fost ei niste intoxicati religiosi caci altfel nu ar fi ajuns niste genii, cum a fost si Eminescu care si-a dat seama ca religia este o fraza de dansii inventata,(adica o mitocanie)citeste si tu poezia si ai sa vezi ca face diferenta intre divinitate si porcaria asta numita religie.Dar na, ce sa-i faci cu cu astia care se duc si pupa osciore la mortii, nici odata nu o sa se desprinda de de turma, pe cand filozofi astia care i pomenesti au reusit sa se desprinda de prostime, caci altfel ar fi pupat si ei oase.La fel s-a intamplat si cu Leo Taxil a reusi sa se desprinda da prostimea umana,la fel si Galileo si Brunno,chiar daca au avut de suferit dupa acea,deci nu-i baga pe acesti ganditori in aceeasi ciorba cu turma,Erau credinciosi,credeau in existenta unei divinitati,cum cred si oamenii de stiinta actuali chiar si cei atei,nu exclud existenta vreunei inteligente superioare dar ei nu confunda aceea inteligenta cu porcaria numita ''Biblie''
iata iti dau si eu un citat al unui credincios si nu a unui intoxicat religios
Refuz s-a cred ca acelasi dumnezeu care ne-a dotat cu simt,ratiune si intelect, a intentionat sa le uitam rostul'' Galileo Galilei, poate ca nu intelegi ce a vrut sa zica dar, cand vei creste mai mare vei intelege, pana una alta majoritatea care formeza o turma din care faci si tu parte si-au cam uiat rostul, de parca divinitatea le-a spus duceti-va si pupati ciolane, laughing))))))

Nu oricine devine preot,hm, nu prea stii in ce lume traiesti din pacate,sa te lamuresc,daca nu o sa te lamuresti tu mai tarziu,in ziua de azi toti smenarii devin popi,toti ticalosii au devenit popii,daca D.N.A. iar lu-a pe toti popii la purecat majoritatea ar trebui sa stea la parnaie,au inceput dar slabut,in viitor poate o sa vedem mai multi ''slujitori ai domnului''care se ocupa cu contrabanda cu tigari,altii colaboreaza cu mafia,altii sunt pedofili,da, da, astia sunt slujitorii domnului, pe care prea-fericitul Daniel, extrem de fericitul(la banii lui) Daniel i prea mareste, si i fereste de politie.

Si ca incheiere sufletul e mort in mine,nu simt iubirea lui Dumnezeu,pai daca divinitatea nu si-ar fi dorit cu siguranta nu as fi venit pe lume,sufletul daca ar fi mort, n-as mai fi existat nici macar ca trup,si apropo sufletul acela la care face referire biblia,locul lui nu este in inima ci in creier,se vede ca nu prea citesti cartii de stiinta.
''Dumnezeu se va schimba in manie'' stii mania este o slabiciune umana specifica fiintei umane,si nu divinitatii.
Dumnzeu inseamna iubire, armonie,curaj asa cum au avut-o Galilei,Brunno, Leo Taxil, e.t.c. si nu ne vrea in genunchi sa stam sa ne rugam lui in fiecare zi.I-mi place sa rad ''O zi in care nu ai ras este o zi pierduta''Chearlie Chaplin.
Linistea este un dar, pe care putini il stiu pretui, Poate pt.ca nu poate fi cumparata.Cei bogati cumpara zgomote(Chearlie Chaplin) acest citat li se potriveste de minune preotilor care fac numai show-uri religioase, si se plimba cu oscioarele asa numitor pretinsi sfinti, cum este cazul si lui Papa-Ioan Paul al-ii-lea, cu siguranta l-au bagat la conservat si peste sute de ani o sa-l scoata pretinzand ca a fost un sfant si a savarsit minunii,
Chestea este ca stiinta incearca se explice aceste fenomene cu (mostele)insa Biserica nu prea da voie oamenilor de stiinta sa studieze pe indelete aceasta problema, oare de ce? simplu se stie ca miracolele cand intra in contact cu investigatia stiintifica dispar ca apa cand se evapora din cauza temperaturii.Ir Biserica are nevoie de miracole pentru a intarii credinta turmei.laughing)))))))))

Si apropo de Petre Tutea cu ce a declarat el ca'' ateii s-au nascut degeaba''eu nu le i-au apararea ateilor, dar sa stii tot ce s-a nascut pe planeta aceasta nu s-a nascut degeaba,nici macar gazele alea care traiesc cateva minute,nu sunt degeaba,fiecare forma de viata are rolul sau bine definit pe planeta aceasta. Petre Tutea a mai facut el si alte declaratii cam neinspirate, dar na, pana la urma, si el a fost un om, singura declaratie careia i dau dreptate a fost ''Cum am putut fi atat de idiot incat sa fac 13 ani de puscarie pentru un popor de tampiti.Da aici are dreptate,,

| CrushBoy89 a răspuns (pentru dragos38):

E vanare de vant ce fac eu aici cu tine laughing Stii ceva? Imi pierd timpu' cu tantalai care nu vor sa inteleaga. Problema ta este ca te crezi un asa-zis "geniu", da-mi voie sa-ti spun. Dumnezeu este Atotmilostiv si Atotdrept in acelasi timp. Dumnezeu iti ingaduie si este bland cu tine dar cand vede ca blandetea si bunatatea Lui nu ajuta, trece si la dreptate. Cu alte cuvinte, aceasta dreptate este tot milostivire, nu rautate. Dumnezeu nu are nimic rau in El ci te pedepseste ca sa te indrepti, pentru binele tau. Si la faza cu statul in genunchi, rugaciune etc, cum bine am mai spus, nu pentru Dumnezeu faci asta, ci pentru tine. Dumnezeu nu a uitat de tine si niciodata nu o sa uite. El te indeamna la rugaciune ca sa vada ca nici tu nu ai uitat de El, nu te obliga sa te rogi. Rugaciunea este o convorbire cu Dumnezeu, o legatura directa pe care o faci spre binele tau avand in vedere faptul ca Domnul ne-a dat libertatea sa alegem binele sau raul. Cu alte cuvinte, rugandu-ne Ii aratam lui Dumnezeu ca alegem binele, nu raul. Da, Dumnezeu asculta si cea mai mica rugaciune oricand si oriunde chiar si cu mintea. Daca este facuta cu dragoste fata de El, cum sa nu te ajute? Hai gata te rog..deja devii enervant. Treaba ta ce faci, eu te-am avertizat. Sa te ajute Domnul Iisus cu Preasfanta Maica Sa sa nu mai faci ce ai facut pana acum si sa vi la cunostinta adevarului. PUNCT.

| Alphawolf explică (pentru CrushBoy89):

Nu te supara, dar sunt nevoit sa intervin... si sa ti-o spun pe romaneste. Aberezi incontinuu(si dezastru), esti inconstient. Faci niste afirmatii de te doare mintea! De unde stii tu toate alea... si ce suport ai pentru ele? Ai extras ce ti-a placut din Biblie si ai interpretat cum iti convine? Ai adoptat ideile(nefondate) ale unor "sfinti"? Asa fac copiii. Te rog nu fi inconstient, doar cu afirmatii si incapatanare nu rezolvi nimic, este nevoie de mult mai mult. Afirmatii orice copil poate face. De obicei copiii au adevarul lor, subiectiv(dictat de slabiciuni).

laughing) de unde ai dedus ca ma cred eu un geniu, cand am spus genii m-am referit la oamenii de stiinta nu la mine laughing) Dumnezeu este atotmilostiv deci manifesta o compasiune pentru cei saraci, aflati in suferinta, eu nu sunt nici sarac si nu sunt nici in suferinta.
Dumnezeu nu este rau dar ma pedepseste, pentru ce? ca nu cred in prostiile din biblie?laughing nu stiu care este mai tantalau.
Sa te ajute Domnul Isus cu Preasfanta Maica s-a.In legatura cu personajul biblic I.H. am si aici mari rezerve in ce priveste existenta s-a, si chiar daca ar fi existat a fost un simplu om, si nimic, mai mult, nici un document istoric nu mentioneza de personajul Biblic Isus Hristos, nici Flavius Josephus istoricul evreu care a a trait intre anii (37 -100 e.n.)a scris Antichitati iudaice si Razboiul evreo-roman nu a pomenit de nici un Isus Hristos, ciudat.repet, Divinitatea nu ne vrea in genunchi ci sa ne folosim de toate calitatile cu care ne-a dotat, Mosul cel cu plete albe si barba alba, asa ni-l descrie biblia laughing nu are altceva de facut decat sa asculte rugaciunile a peste 8 miliarde de fiinte umane,oare ce facea zeul crestinilor inainte de creatiia divina? pregatea iadul pentru cei care nu merg duminica la biserica, si refuza sa le mai de-a popilor niscai banii,sau refuza sa faca acatiste(imn de lauda inchinat lui dumnezeu)numai dictatorilor le placea sa li se aduca laude, simteau nevoia sa fie laudati.Iar cine nu era cu ei erau considreati dusmani clasei, parca chestea aceasta mai apare pe undeva..., aha, da chiar personajul biblic I.H. a spus ''cine nu este cu mine este impotriva mea'' adevarata intelepciune, m-a lasat fara grai, de fapt cred ca, Isus Hristos a fost facut fiul lui Dumnezeu de catre imparatul roman C-tin cel mare, la Conciliul de la Niceea (325)pana la aceea data teza general acceptata de biserica era ca Dumnezeu si Isus nu sunt fiinte identice,ci numai asemanatoare,C-tin cel Mare a obligat membrii conciliului sa accepte teza unitatii indisolubile intre Isus si Dumnezeu,laughing)si uite asa un evreu obisnuit, a ajuns fara voia s-a fiul divinitatii,putina istorie nu strica. deci repet dumnezeu nu ne vrea umili in fata s-a(modesti,saraci,simpli fara pretentii)tu zici ca ne-a dat libertatea sa alegem binele sau raul,pai omul a ales calea cea stramba,a razboaielor, multe fiind din cauza religiilor, pe care voi pocaitii sau ce-ti fii o sustineti ca niste tantalai, si imbacsti cu docme religioase create de criminalul C-tin cel mare, care a actionat cica sub semnul crucii laughing)

Sau cum a zis CarlSagan, Mosul din ceruri(cum il descrie biblia)te iubeste neconditionat CrashBoy89 dar,cu anumite conditii, sa fi sarac,fara pretentii, sa stai in genunchi sa-i aduci acatiste(sa-l lauzi)sa crezi fara sa mai cercetezi, caci altfel, mosul cu barba alba, te da pe mana lui Aghiuta, Aghiuta asta nu o fi imbatrinit si el, la naiba happy

| dragos38 a răspuns (pentru dragos38):

Apropo crushboy 89 vad ca nu ti-ai corectat greseala, daca citesti mai atent eu nu am zis ca suntem animale dezvoltate laughing)) ci fiinta umana a evoluat, deci este o mare diferenta intre a evolua si a se dezvolta, dar ma rog, se mai intampla suntem supusi greselilor, nu?