| Dorugar a întrebat:

Daca Dumnezeu este nemuritor, atunci de ce Biblia inspirata de EL se imparte in Testamente.

Inteleg ca este Testament scriptura inspirata de omul Isus inainte de a murii, dar Isus era doar un om care a murit pe cruce, desi este considerat ca fiind Dumnezeu de ignorantii care nu stiu sa faca diferenta intre Creator si o creatura.
Dar nu inteleg de ce se numeste Vechiul Testament o scriptura care contine Legea lui Dumnezeu, adica a unui Dumnezeu care nu a murit deci nici nu are nevoie sa=si lase testamentul dupa moarte?
Nu cumva pentru ca crestinii voiau sa "ucida" legea lui Dumnezeu?
Adica voiau sa i-o desfinteze si sa o inlocuiasca cu o Lege Noua numita Noul Testament?
Faptul ca crestinii au inlocuit deja Legea lui Dumnezeu cu o lege noua scrisa de evanghelisti care recunosc ca au primit putere si stapanilre peste Diavoli, nu va da de gandit la faptul ca Noul Testament ar putea fi Legea Satanei?
Sau cine altcineva credeti ca si-ar permite sa desfinteze Legea lui Dumnezeu daca nu Satana?
In aceste conditii in care crestinii urmeaza N. T. adica Legea Satanei, va mai vine sa va considerati buni crestini?

4 răspunsuri:
| Dorugar explică:

"Minti" zice si Tatal Minciunii cand aude ce spune Dumnezeul care este Iubire si Adevar

| Ben00 a răspuns:

1.Mai schimba si tu intrebarea. Nu te-ai plictisit de 5 ani?
2.La cat de tenace revii cu intrebarea, reprezenti o grupare; care este aceea? O respect pe madam Porumb si pe altii care isi recunosc apartenenta. Insa mi-e scarba de cei care fac propaganda "din intuneric".

| Dorugar explică (pentru Ben00):

1 Eu am pus intrebarea pentru cei noi pe acest forum si nu pentru tine care o stii de 5 ani.
2 Dat fiind faptul ca Lumina vine de la Cunoasterea Rationala numita STIINTA, iar intunericul isi are lacasul in bezna mintilor neluminate de lumina stiintei este evident ca "Propaganda din intuneric" o face biserica, deci e bine ca ti-e scarba si urasti aceasta propaganda din Intuneric.
3 Nu stiu cine e madam Porumb dar mananc cu placere porumb fiert
4 Eu fac parte din marea grupare a oamenilor rationali care sunt socati de cat de multa credinta a proasta=prostie este in retrograda Ro, dar si din gruparea acelora care din spirit civic doresc sa va lumineze mintea pe care scoala romaneasca vrea sa v-o intunece!

| NuAmNumeStraniu a răspuns:

Salut jun