| DragosConstantin a întrebat:

Daca Dumnezeu este plin de iubire, bunavointa, milostiv si iertator de ce cand imparatul Irod a dat ordin sa fie ucisi toti copii care nu dapaseau varsta de 2 ani din Betleem fapt cauzat din cauza ca a aflat de existenta lui Iisus Hristos; deci unde este aicea iubirea si bunavointa lui Dumnezeu?!

Răspuns Câştigător
| Omulrational a răspuns:

Crestinii insisi nu inteleg ceva elementar, si aici il citez pe maestrul Emil Hossu:"Nu poate fi iubit cineva care nu iubeste pe nimeni". De unde stiti ca Dumnezeu exista si iubeste, daca el e vesnic si atotputernic de ce nu o dovedeste prin iubire si compasiune pentru ceva care sa presupunem ca a creat. Daca nu ar putea nu ar mai fi atotputernic, iar daca ar putea dar nu vrea inseamna ca cei care cred in el au ales gresit.Pentru majoritatea crestinilor cel mai bine pentru ei si pentru religia lor e sa traiasca in necunoastere, sa creada orice e pus pe tava de biserica, iar ei iubesc ceva indiferent fata de ei, si chiar daca ar exista nu as putea sa imi schimb aceasta parere pentru nimic.

33 răspunsuri:
| Kosuchin a răspuns:

Oh nu, Satan intra in tine, nemernic necredincios!
De ce pui la indoiala intelepciunea Creatorului, mai ales in preajam zilelor Sfinte?
Du-te de vorbeste cu un preot, sigur te va lamuri.
Sfatul meu e sa mergi mai des la biserica, iar de Inviere sa stai toata noaptea :).
Si nu mai pune intrebari stupide, ca-l atragi pe ala cu coditza in sufletul tau!

PS:
http://imgur.com/zCR4P

| DragosConstantin explică (pentru Kosuchin):

Mda la asa raspuns nu ma asteptam laughing

| Kramerwalt a răspuns:

Foarte buna intrebarea ta, ai drptate unde e iubirea lui Dumnezeu de aici? Eu incerc acum sa ma pun in locul lui Dumnezeu si am ajuns la urmatoarea concluzie! Ca fiul al lui, si ca Fiu ce trebuia sa ne scape pe noi din pacat trebuia sa traiasca, insa bine inteles Dumnezeu a tinut mai mult la copilul lui decat la ceilalti? ei bine eu cred ca nu, acolo sus in ceruri acei copii fara de pacat si-au primit rasplata pentru sacrificiul lor, daca iei nu ar fi murit Isus nu mai ducea la bun sfarsit misiunea care i-a fost data de Tatal Lui! Acei copii acum sunt undeva acolo sus in ceata Ingerilor. fii siigur de asta!

Răspuns utilizator avertizat
| Kramerwalt a răspuns (pentru lolosaurus):

La fel de bine se putea salva si de pe cruce doar e Fiul lui Dumnezeu nu? Dar el nu a facut asta el a murit si-a dus la bun sfarsit incredintarea de pe pamant!

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In aceea ca i-a luat pe acei ingeri la el, ca sa dovedeasca iubirea lui fata de nevinovatia lor si sa se vadeasca dragostea conducatoriilor lumii pentru glorie si marire lumeasca falsa ce si-o indeplinesc chiar calcand pe cadavrele unor nevinovati. ceia ce se intampla si in ziua de azi dealtfel; multe personaje importante cheltuind in constructii, picturi pe peretii bisericilor, reprezentandu-se ca ctitori pe ei insisi, dar lasand copii sa moara de foame, lipsuri sau batandu-si joc de parintii acestora neplatindu-le salariile sao oprindu-le drepturile, luand astfel painea de la gura copiilor lor.aii inteles dragos? nu poti fi atat de slab pregatit sa crezi ca dumnezeu cuvantul intrupat, care vindeca orbi, surzi, ghebosi, ologi, invia morti, a permis uciderea acelor copii din lipsa de dragoste.fiindca el ne cheama pe toti la el cand noi nu mai putem duce lupta cea buna si cel rau e capabil sa ne stapaneasca.atunci ne cheama la el si ne salveaza.

| Kramerwalt a răspuns (pentru anonim_4396):

Foarte frumos raspunsul tau, de laudat! Moartea nu este un lucru rau este doar o trecere de pe acest pamant(unde suntem doar in trecere)intr-un loc mai bun unde ne vom traii viata vesnica(acolo unde ne este locul)si cum ai spus si tu si eu acei copii sunt acolo sus langa Dumnezeu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Satanistule? moartea este efectul pacatului.si este scris; vai de cel pacatos. dar mai vai de cel prin care vine pacatul.si pacatul implicit moartea a intrat in om prin satan care a inselat si mintit. dumnezeu este viata si iubire. dar tu cum sa intelegi daca esti moarte si faptele tale si vorbele tale aduc moarte neamului omenesc?

| ateuNEGATIV a răspuns:

De ce pui intrebarii apoi dai raspunsurii pro idea care o contrazici ori esti ipocrit ori ai probleme cu capul

uni sunt culmea pun intrebarii apoi tot ei apara lucru care in intrebare il contrazice cred ca iar a reinviat generatia emo de fapt e saptamana mare de ce ma mir toti mortii invie amin

| DragosConstantin explică (pentru ateuNEGATIV):

Am vrut sa spun daca Dumnezeu e considerat iubitor, are bunavointa etc. de ce a privit cum mor copii nevinovati pentru fiul sau Iisus.

si vb frumos zici ca suferi omule.

| 愛日本 a răspuns (pentru DragosConstantin):

Adică ce vrei să spui? Vrei să zici ca de ce Dumnezeu nu a făcut nimic în legătură cu asta? cu uciderea copiilor sub 2 ani?

| DragosConstantin explică (pentru 愛日本):

Da.

| 愛日本 a răspuns (pentru DragosConstantin):

Hmm, chiar nu ştiu thinking, întreab-o pe profesoara ta de religie.

| anonim_4396 a răspuns (pentru ateuNEGATIV):

Generatia emo nu a reinviat niciodata. ea a inviat in sec 21 si se mentine castigand din ce in ce mai multi membri. dar din punctul meu de vedere nu are nici o legatura cu intrebarea.

| ateuNEGATIV a răspuns (pentru anonim_4396):

Are daca te uiti la intrebarile lui anterioare in fine

Spune-mi care intrebare postata de mine are inteles de emo ca m-ai facut tare curios. Daca eu sunt emo pai atuncea ce sa mai zici de ceilalti care sunt cu adevarat, dar in fine mai intalnesti si oameni ca si tine care au momente de suferinta mult prea des...

| anonim_4396 a răspuns (pentru ateuNEGATIV):

Ok

| ateuNEGATIV a răspuns (pentru DragosConstantin):

Tu ai pus o intrebare ca nu ai facut ce face cu asta inchei discutia cu tine

Parca ziceai ca am pus o intrebare de gen emo laughing deci sa inteleg ca nu ai gasit nici o intrebare pusa de mine care sa contina cv emo in ea si ca sa te scoti fain frumos din problema schimbi subiectu.Bravo ray ai vrut sa dovedesti ca sunt emo si ca am probleme cu capu, dar din pacate ai dat gresi.Lasa nu fi suparat citeste un articol despre evolutie ca ai destule pe acolo si o sa-ti treaca. Apropo baga-ma la ignor ca asa ai facut si pe contul anterior. happy

ceao

Ce rost a avut intrebarea din moment ce esti crestin zi-mi

Am vrut sa aflu diferite pareri. ce nu am voie? sad

Si apropo nu stiu daca mai sunt crestin.am inceput sa fac mai multe cercetari despre Dumnezeu si sa fiu sincer sanse sa existe sunt slabe rau de tot in jur de 5%.

Bine

| Kosuchin a răspuns (pentru DragosConstantin):

Awh, nu-ti face griji.Cateva povesti cu iadul, cateva duminici in biserica si sansele vor creste rapid inapoi la 100% happy.

| DragosConstantin explică (pentru Kosuchin):

Esti prea sigur pe tine laughing

| Dragos_Arapasu_1994 a răspuns:

Poate ti se pare ceva nou insa porunca inparatului Irod nu era ceva ce vroia Dumnezeu,insa lucrurile trebuiau sa se intample, e o problema mult mai complexa aici, e vorba de adversarul lui Dumnezeu, Diavolul care a facut in asa fel lucrurile incat cautau sa il ucida pe Isus nu era intentie pentru ceilanti, insa pentru a se asigura ca si Isus va fi ucis s-a decretat ca toti pruncii pana in 2 ani sa fie ucisi, iubirea lui Dumnezeu o putem vedea prin faptul ca Isus a scapat, daca era ucis atunci profetiile nu se mai implineau iar in present nu mai aveam sansa vietii vesnice si iertarea pacatelor prin jrtfa oferita de Isus. Oricum important e ca Dumnezeu rezolva orice situatie pentru as-I realiza scopurile.

| DragosConstantin explică (pentru Dragos_Arapasu_1994):

Adica este pregatit oricand sa sacrifice vieti inocente pentru realizarea unui scop.

| Dragos_Arapasu_1994 a răspuns (pentru DragosConstantin):

NU nu despre asta era vorba, era vorba ca, desi scopul lui Satan era sa ucida toti copii sub 2 ani inclusive pe Isus a esuat, deoarece Isus a scapat.Nu trebuie sa pierzi din vedere faptul ca problemele omenirii,a vietii de familie a poluarii,a saraciei,a descurajarii,a lipsei de iubire,a violentei si lista poate continua nu sunt cauzate de Dumnezeu,problema e ca omul a ales sa stea departe de Dumnezeu,sa iti ilustrez:daca un copil locuieste cu tatal sau si la un moment-dat se razvrateste si pleaca de acasa pe cont propriu desi nu e pregatit,si stie ca va avea problem nu e vina tatalui ca el a plecat, va suporta consecintele asa si cu omul, cu cat nu il cunoaste pe Dumnezeu, sau il cunoaste intre ghilimele dupa ideiile si opiniile unora Dumnezeu cade intr-o lumina falsa si omul da vina tot pe Dumnezeu.Dar te intrebi poate ca de ce permite el tot rau sa se intample? Cum vorbeam e o consecinta a lucrurilor alese, pentru ca Dumnezeu ne da voie sa alegem insa daca alegem gresit se regret apoi.In spatele tuturor problemelor sta insa si advresarul lui Dumnezeu Satan care, inca din gradina edenului si-a dorit sa ii conduca pe oameni si oamenii sa fie independent de Dumnezeu. Dumnezeu insa a luat masuri ca totul sa se schimbe si suntem foarte aproape sa vedem scopurile sale cum se vor implini, iar lumea in care traim sa se schimbe total.

| Sh_Atat_mihail_1995 a răspuns:

Da cu ce e de vina Dumnezeu ca Irod era obsedat de putere?
si de ce nu iei in calcul si faptul ca toti pruncii ucisi au ajuns Sfinti, si au Sf. Moaste?

| DragosConstantin explică (pentru Sh_Atat_mihail_1995):

Pai sa vedem, deoarece nu stiu pentru ca El e Creatorul sau big grin da au ajuns Sfinti, dar ideea principala e de ce au trebuit sa moara ei? nu aveau dreptul sa-si traiasca si ei viata oare?

| Sh_Atat_mihail_1995 a răspuns (pentru DragosConstantin):

Mai tataie, viata asta e un chin am putea spune, in asteptarea trecerii catre VIATA-HRISTOS pentru oamenii duhovnicesti. pentru astia care vor sa infiinteze Raiul pe pamant si sa traiasca 1000 de ani fara nicio problema........moartea e de speriat

| O734615555 a răspuns:

Sunt multe lucruri pe care noi nu le intelegem pentru ca gândim in duhul lumesc. Unor oameni Dumnezeu le trimite moartea mai devreme spre mântuire iar un necredincios ar zice ca de ce e asa nedrept Dumnezeu că ia un om care poate are succes si realizări in viată. Problema noastră a oamenilor este ca nu ne vedem lungul nasului si ne punem sa judecam o fiinta cu mult mai inteligenta decât noi.