Dacã nu ar exista nu ne-am bate capul cu asta. Fãrã un Cŕeator moral cu conştienţă de sine nu ar fi avut cum sà àpară ființe morale care se ïntreabã astfel de lucruri.
Buna argumentarea ta
Mulțumesc.
Azi la ora al care îți răspund au murit, azi, 107000 și s-au născut 148000. Asta fiindcă Dumnezeu există, din acest motiv.
,,Dumnezeu nu doarme,, este cea mai mare minciuna!
Însăsi Dumnezu este o mare minciună la nivel global
Asa se reflecta in realitate iubirea, bunatatea, puterea si stiinta pesonajului invizibil si inexistent din povestea fantezista si absurda pentru prostit naivii creduli si nestiutori.
Ce legatura are una cu alta?
Moartea nu e decat transmutarea din lumea noastra materiala in cea spirituala.
Ba chiar as spune ca moartea e o dovada ca Dumnezeu exista.
Daca n-ar exista moartea n-am avea niciun concept de viata (e nevoie sa traim ca sa putem muri), iar fara un Dumnezeu cum ar putea sa existe viata?
Daca doctorii există atunci de ce în fiecare zi mor mii de oameni de coronavirus?
Nu e vina lor ca mor oamenii din potriva, ei ajuta oamenii nu ca Dumnezeu care tot ce stie sa faca e sa doarma
Dacă Dumnezeu a dat norme omenirii după care sa trăiască, de ce in fiecare zi milioane de oameni nu le respectă?
Domnul Iisus a spus că împărăția lui nu este în această lume.
El ne așteaptă pe malul celălalt.
Nu e Dumnezeu la mijloc. E războiul dintre noi, tot oamenii și-l fac cu mana lor.
Este ciclul vieții lăsat de Dumnezeu. El nu vrea să creeze suferință ci să ne facă fericiți. La finalul apocalipsei nu o să mai mim oara nimeni și nu o să mai existe suferință.
Am asteptat 2.000 de ani, mai trebuie sa mai asteptam inca vreo
2.000 de ani sau miliarde de ani?
Da. Domnul știe exact când trebuie să vină
Nu o sa se intample
Nu, nu tear ajuta!
Nimeni nu ți-a cerut părerea
Hai lmao
Birjaru întreabă:
Isusestecaleaadevarulsiviata întreabă:
Cristian0561 întreabă: