| casablanca40 a întrebat:

Daca Dumnezeu judeca, discrimineaza, claseaza oamenii in categorii, nu suntem noi influentati sa facem acelasi lucru? Nu vrem noi sa dobandim un comportament similar cu al acestuia pentru a fii o persoana mai "buna "?

5 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Dumnezeu are autoritate sa faca acest lucru.El cunoaste absolut toate circumstantele, simtamintele, inima ta.Noi putem sa fim subiectivi.Noi trebuie sa iertam si sa iubim. Dumnezeu ne invata sa nu ne judecam unii pe altii pentru ca judecata este a Lui.

| Wariors a răspuns:

CE ma? Unde ai auzit tu ca el "judeca, discrimineaza, claseaza oamenii "; Si pe Iuda l-ar fi iertat daca isi cerea iertare si la biserica ni se spune ca si pe puscariasi ii iubese si ce religie ii pune pe oamenii sa se discrimineze? Inafara de cele doua mari organizatii care conduc lumea i****, f***?

| Danilet_Daniela_1991 a răspuns:

Dumnezeu nu este partinitor! El îi deosebeste pe oameni dupa caracter.Pentru a fi o persoana mai buna, trebuie se ascultam de legea Sa.Si nu putem avea un corportament ca al lui fiindca el este atotputernic si atotstiitor. Putem insa urma exemplul Domnului Isus Hristos cand a fost pe pamant.

| XxXBlackVampireXxX a răspuns (pentru Danilet_Daniela_1991):

Adica daca eu nu cred in D-zo sunt automat caracterizata drept o persoana rea?:-s

| Danilet_Daniela_1991 a răspuns (pentru XxXBlackVampireXxX):

Nu-mi dau seama.