| xerxes1 a întrebat:

Daca Dumnezeu lucreaza prin oameni, inseamna ca El a boicotat referendumul sustinut de BOR?

12 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Mai incearca. Stiu ca gandirea nu era punctul forte in evul mediu.

| EcceHomo a răspuns (pentru Cosmin86):

Nici acum nu este, dar conştiința ta morală, glasul lui Dumnezeu în tine, va vorbi până la urmă. Haide, dumireşte-mă!

| Cosmin86 a răspuns:

Glasul lui Mos Craciun?

Glasul conştiinței.happy

| mentholinks a răspuns:

Eu am aflat ca exista cel putin 3 milioane de crestini in Romania ca doar pe ei ii intereseaza un amarat de referendum ca sa nu mai zic ca indiferent de rezultat ei faceau tot ce voiau ei la fel cum au facut cu cel din 2009, nu le-a placut rezultatul, l-au ignorat. Referendumul a fost doar ca sa-si mai umple unii buzunarele.

| EcceHomo a răspuns:

Asta e lucrătura diavolului. Dacă nu-şi băga el coada, le permitea şi ăstora să se căsătorească, să nu fie acuzați de preacurvie şi pedepsiti pe măsură.
Acum, Domnul cu mila.happy

| Cosmin86 a răspuns (pentru EcceHomo):

? Serios? E lucratura divolului? Mai evoluam si noi din evul mediu?

Nu înțeleg ce vrei să spui.happy

| Delmo_Catalin_1984 a răspuns:

Intrebarea ta e geniala de-a dreptul! Are si logica daca stai sa te gandesti! laughing
Nu, dragul meu. Oamenii inteligenti au boicotat referendumul. Oamenii care inteleg ca sistemul este corupt, cei care inteleg ca spitalul Marie Curie de oncologie pentru copii a costat 8 milioane de euro - stransi prin donatii, iar statul da 43 milioane euro pentru un rahat de referendum.
Astia sunt oamenii. A... si aia carora nu le pasa!

| heracles a răspuns:

Hm, buna intrebare, a boicotat referendumul, laughing)deci asta ce arata, ca domnul iubeste si homosexualii
si lesbi si bi, dar si hetero, caci dara toti suntem creatia lui. asta este si o palma pentru B.O.R. care nu ar mai trebui sa se amestece sa faca afaceri cu statul/ci sa se ocupe de cele sfinte(caci asa pretind. ei(pochii)ca slujesc pe domnul, dar care domn '' domnul drac-nea, sau pe cel de sus laughing))

| xerxes1 explică (pentru heracles):

Domnul care da banul.
La cati bani se spala cu catedrala, nu sunt interesati sa o termine prea repede.

| heracles a răspuns:

Mda, Seneca sau Pliniu cel tanar spunea ''Religia pentru oamenii saraci(plebea)este adevarata, pentru intelepti falsa, iar pentru politicieni utila''.Nu s-a schimbat nimic de atunci, de cand a constatat el cheste asta.Statul se foloseste de religie, ca sa poata sa conduca'' turma'' mai usor.

Întrebări similare