| Nucreeed a întrebat:

Daca dumnezeu ne'a creat pe noi...cine la creat pe dumnezeu?=))

http://www.youtube.com/watch?v=ODetOE6cbbc

50 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Dumnezeu este Fiinta eterna El este din vesnicie in vesnicie, Dumnezeu.

Răspuns utilizator avertizat
| EmaS a răspuns (pentru andreidu):

Unde scrie?

| RAY a răspuns (pentru EmaS):

cum a creat energie din nimic?

| M25M a răspuns (pentru EmaS):

Pokemon.

De ce nu ar fi etern universul?
Ah... uitasi, universul nu a scris o carte!

| RAY a răspuns (pentru M25M):

Nu-i adevarat, zana maseluta a creat universul iar pamantul e intro gura imensa in curand ne va amesteca acea gura fi pregatit

| EmaS a răspuns (pentru M25M):

Nu,el este creat de Dumnezeu.

| CannbalCorpse a răspuns (pentru EmaS):

Si cum dumnyezo la facut "vesnicia" big grin?
Ai un raspuns clar, exact big grin?
Esti cea mai indoctrinata persoana ever! Scuze ca iti zic am vazut ca ai avut o poza cu tine la profil, la varsta ta as sta linistita si mi-as vedea de copii, servici nu as sta sa ma cert pe difeite teme religioase.
O zi buna si repet imi pare rau daca ti'am adresat un cuvant jignitor!

| EmaS a răspuns (pentru CannbalCorpse):

Ehe! Tu sa fi sanatos, mi-am crescut copiii am si serviciu si am si timp sa scriu pe site!

Nu uita ca exista marturii care cer un verdict cum ca Biblia are dreptate, sunt multe marturii istorice care vin in sprijinul credintei crestine.Marturii arheologice, etc.

Dumnezeu ma rasplateste din plin pentru tot ce fac de dragul Sau.

Stii fiindca te-ai nascut aici printr-un anumit hazard, fiindca dintr-o serie de intamplari succesive trecute religia majoritatii este crestinismul si tu ai aderat la aceasta probabil fara a avea vreun cuvant. Daca te-ai fi nascut in lumea islamica mai mult ca sigur ai fi sustinut ca Allah este singurul creator.
Astept raspunsul ambiguu. (sau ca in cazurile recente nici un raspuns)

| CannbalCorpse a răspuns (pentru EmaS):

Felicitari pentru reusita, doar ca exagerati cand vine vorba de religie big grin.

| beligan a răspuns (pentru CannbalCorpse):

Tu ai,, timp''sa crezi ca EmaS e cea din poză? Oooo...

Pentru un necredincios, oricate dovezi as aduce, nu sunt suficiente.Credinta necesita nu doar consimtamantul mintii, ci si al vointei.Desi multi necrestini isi pun intrebari intelectuale sincere, am descoperit ca inca si mai multi par sa se impotriveasca crestinismului la nivelul vointei lor.Cu alte cuvinte, problema nu e ca nu ar avea dovezi suficiente ca sa creada, ci mai degraba, nu vor sa creada.Insa pentru cel credincios, este suficient sa priveasca la creatia lui Dumnezeu si sa exclame:Mare este Dumnezeu!

| MaliciousDeath a răspuns:

Trazni-v-ar Odin pe voi si pe neamurile voastre de eretici! Arggh

| dodicuta a răspuns:

Dumnezeu a creat timpul. Daca timpul ar fi o unda Dumnezeu ar fi langa ea. Daci nu putem spune "din totdeauna" deoarece acesta este un concept de timp.

| RAY a răspuns:

Aparitia lui nu rezolva nimic, cum a creat energie din nimic?

| IonelaaaS a răspuns (pentru RAY):

E Atotputernic, Normal ca a putu.Mai citeste si tu o carte de religie!

| RAY a răspuns (pentru IonelaaaS):

Si zeus la fel, ai citeste si tu legendele olimpului

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Tu crezi că există timp?

| Silviuloan a răspuns:

Nimeni.Dumnezeu nu a fost creat el a fost din todeauna, este si va fi.

| WholeWorldTeam a răspuns:

Dumnezeu este necrat. Faptul ca mintea omeneasca nu poate intelege asta, nu inseamna ca El nu exista!

| Nucreeed explică (pentru WholeWorldTeam):

Si faptul ca mintea ta de incuiat ce esti nu poate sa inteleaga evolutia ...nu inseamna ca exista dumnezeu

| WholeWorldTeam a răspuns (pentru Nucreeed):

Tot ce tine de "stiinta" este produsul mintii omenesti.Nu sunt de acord eu cu toate teoriile tampite. Daca tu crezi ca te tragi din maimuta este trict problema tawinking

| Nucreeed explică (pentru WholeWorldTeam):

Tot ce tine de stiinta este produsul mintii omenesti...iar tot ce tine de dumnezeu/religie, este produsul imaginatiei omenestihappy bine zis

Ca sa te convingi ca Biblia are dreptate iti recomand niste carti care te ajuta sa intelegi ca stiinta confirma Biblia.
,, Nu am destula credinta ca sa fiu ateu.''de Norman L.Geisler,,,Si totusi Biblia are dreptate'' de Werner Keller, Marturii care cer un verdict de Josh McDowell.

| Calininio a răspuns:

Oamenii, avand o imaginatie bogata.

| FlorenceVi a răspuns (pentru Calininio):

Cat de bine ai raspuns! Bravo!

| Calininio a răspuns (pentru FlorenceVi):

Scuze ca intreb, dar asta era o ironie raised eyebrows?

| FlorenceVi a răspuns (pentru Calininio):

Nuu. Ba din contra, printre toti "credinciosii" de p-aici care dau raspunsuri care mai de care, la modu': "Pentru un necredincios, oricate dovezi as aduce, nu sunt suficiente.Credinta necesita nu doar consimtamantul mintii, ci si al vointei.Desi multi necrestini isi pun intrebari intelectuale sincere, am descoperit ca inca si mai multi par sa se impotriveasca crestinismului la nivelul vointei lor.Cu alte cuvinte, problema nu e ca nu ar avea dovezi suficiente ca sa creada, ci mai degraba, nu vor sa creada.Insa pentru cel credincios, este suficient sa priveasca la creatia lui Dumnezeu si sa exclame:Mare este Dumnezeu!" RASPUNSUL TAU A FOST PE MASURA big grin. Chiar mi s-a parut original. Bravo iar big grin

| tlaura a răspuns:

laughing Buna asta

| IonelaaaS a răspuns:

Ai de cepu' meu frate. Daca intri la categoria Religie vezi numai intrebari de genu " Exista Dumnezeu? ", " Credeti in Dumnezeu?","Cine l-a creat pe Dumnezeu?" El a fost dintotdeuna! Daca mintea omeneasca nu poate accepta asta, nu inseamna ca El nu exista! Intelegi? Eu zic sa te mai uiti si prin Biblie sau prin alte carti de religie!

| a răspuns:

Mda...ce intrebare.
Oamenii din ziua de azi sunt asa de prosti si se cred asa smecheri incat sa crezi in Dumnezeu nu este "cool".
Acum nu mai este la moda Dumnezeu, ci mortaciunile si hard rock'ul...
Nu sunt eu maicuta sau sfanta.da' nici intrebari de astea nu s'au mai pomenit...
Lumea in care traim e tot mai urata...cu oameni ca tine(Infams) lumea o sa devina oale si ulcele...

| Nucreeed explică (pentru ):

Intrebarea a fost pusa la misto daca nu ai obshappy
AND. what u just said, is the most idiotic thing i've ever heard!
cum sa zici ca eu nu vreau sa cred in dumnezeu pentru ca nu mai e cool? rolling on the floor))))))))))))))))))))
Si lumea in care traim a ajuns asa de urata pentru ca a crezut in dumnezeu..toti se gandesc la nemurire/eternitate ...sa se plimbe prin lanurile de grau in rai...si uita sa mai traiasca viata asta! CUM SE FACE ca eu nu m-am gandit niciodata la rai..sau cand fac o fapta buna nu ma gandesc cat de mult apreciaza dumnezeu ..ci doar o fac pentru ca asa simt eu ca e bine?! de ce respingeti ideea evolutiei.dar acceptati dumnezeu..care dupa parerea voastra este "ETERN" ..de ce nu acceptati evolutia si acceptati faptul ca o divinitate ca dumnezeu sa fi aparut din nimic? POOF! zi'mi si mie pe dumnezeu cine la creat daca el ne'a creat pe noi?

| a răspuns (pentru Nucreeed):

Nu trebuie sa il creeze cineva, LOL straight face.
Si niciunul de aici nu iti poate raspunde la intrebarea asta, este problema ta daca tu crezi sau nu in Dumnezeu..insa eu am incercat sa imi spun punctul de vedere dar vad ca ai inteles gresit.
Peace!

| Nucreeed explică (pentru ):

Daca pe dumnezeu nu trebuie sa il creeze cineva...care este o divinitate..cu puteri supranaturale..de ce nu acceptati evolutia si bagati un zeu in fata. spunand ca el va creat... daca noi suntem fiinte prea complexe ca sa fi evoluat
cum poate dumnezeu sa apara din nimic? NU ARE NICIO LOGICA

| a răspuns (pentru Nucreeed):

Da vad ca tu esti foarte preocupat de subiectu' asta..si nimeni nu te poate lamuristraight face.
Daca te crezi asa de complex raspunde-mi si mie la intrebarile astea:
Care este sinonimul cuvantului " sinonim"?
Cum se traduce "Ziua Pacii" in engleza fara sa sune vulgar in romaneste?
Cum intrebarile astea nu au raspuns(am dat exemplu)nici intrebarea ta nu are.
Nici macar un om nu le stie pe toate,si nicaieri nu iti explica de unde a aparut Dumnezeu.
Unele intrebari nu au raspuns,nu trebuie tu, sa le stii pe toate.
Si pentru tine nu este logic ca Dumnezeu nu a aparut din nimic, dar poate te inseli, de unde sa stii? Poate a aparut din ceva, poate nu.Acum depinde de fiecare om daca, crede in El sau nu.
Eu cred in Dumnezeu chiar daca nu citesc Biblia, chiar daca nu stiu tot despre Dumnezeu.Pur si simplu:CRED.
Acum daca tu nu crezi in el, este problema ta o_0

| DenisCrisan a răspuns:

Hai sa iti zic eu. OAMENI. Pe vremea aia daca nu aveau atatea cunostinte si pentru orice fenomen ce nu si'l puteau explica ziceau ca un zeu a facut asta. O forta divina. Acum ca omenirea a evoluat se pot explica multe lucruri. Daca ne bazam doar pe religie ca nu stiu ce dumnezeu face nu stiu ce, si nu pe stiinta, poate nici acum nu stiam multe lucruri.

| Raducu99 a răspuns:

Dumnezeu a fost creat de oameni, impreuna cu Allah, Buda si alte intruchipari create din slabiciune si teama de a face ceva pe cont propriu.

| AnaAnisoara13 a răspuns:

Scuza-ma ca raspund cu o intrebare dar poti sa gasesti si un clip despre cum s-a nascut satana?