Am sa caut maine in biblie,si am sa iti arat acel verset cum ca persoanele care nu cred in dumnezeu,vor arde in iad...
ok, si daca tot nu stim ce este dupa, de ce trebuie sa credem in niste chesti fara nici pic de logica.
nu vad nici un farmec intr-o viata plina de rugaciuni si abstilenta
Pierd totul.
Ciudat, credeam că atunci când o să mor, voi pierde totul, deci. ce-mi mai rămâne de pierdut?
Nu!
Dumnezeu este al universului și nu este interesat dacă tu mister Gămălie crezi sau nu în el!
Dumnezeu analizează statistic, că sunt multe planete locuite.
Fraza asta o tot văd și cred că este din cărțile de îndobitocire --din cărțile de religie--.
Vino și tu cu ceva original.
Pai asta e un paradox, daca nu crezi in existenta lui Dumnezeu, prin urmare nu crezi nici in rai sau iad, ergo nu ai cum sa ajungi in rai sau sa arzi in iad ==> nu ar trebui sa te preocupe chestiile astea. S-a demonstrat stiintific ca si rugaciunea si ABSTINENTA au efecte binefacatoare asupra organismului, indiferent de orientarea religioasa. Nu trebuie sa crezi sau sa nu crezi, nimeni nu TREBUIE sa faca nimic, e alegerea ta. In functie de alegerea pe care o faci, iti asumi si ceea ce vine odata cu aceasta alegere (credinta-> Dumnezeu->legi->Rai/Iad, necredinta->nimic).
Chiar daca nu crezi in el, dar esti o persoana buna, si el se dovedeste a fi, tot nu pierzi nimic, adica asta ar fi logic nu?
Da... Dumnezeu chiar exista. Ne dam seama, ca daca el nu ar fi existat, nici noi nu am fi existat.
Alinutzaap intreaba:
Daca Dumnezeu nu exista nu pierzi nimic daca crezi in El, dar daca El exista si tu nu crezi pierzi tot!
Absolut de acord :-)... Nu ai nimic de pierdut daca, crezi.
Stiinta e demonstrata, sa nu crezi in ceva demonstrat trebuie sa fi putin CRETIN