| Silviuloan a întrebat:

Daca Dumnezeu nu exista si nu au existat nici Adam si Eva, atunci cine a dat nume tuturor lucrurilor animalelor? sunt curios...

Răspuns Câştigător
| Apocaliptic a răspuns:

Pai daca Dumnezeu nu ar fi existat, nu ar fi existat nici animale deci nici un nume.

32 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Dar Dumnezeu exista si El a pus pe Adam si pe Eva ca sa dea nume tuturor animalelor.http://www.youtube.com/watch?v=8FJsRbCTo3Q

| Hombre a răspuns:

Constelatia Leda. E o zicala pe care o foloseste credinciosii, "Dumnezeu iti da dar nu iti baga si in gura". Pai daca ti-a dat animalele sa le stapanesti vrei sa ti le si boteze?

| 4b a răspuns:

Maimuta fu serifulaughing

| RAY a răspuns:

Numele tuturor animalelor le-au dat omul si pentru ca se potriveste mediului, cand te gandesti la leu la ce te gandesti? ai vreo dovada ca a existat?

| Mădă0611 a răspuns:

Oamenii. Uite, de exemplu Cangur, Kangaroo in engleza, inseamna "eu nu stiu" laughing ca = eu, nga = nu, roo= a sti. Cand cineva strain ajuns in Australia a vazut animalul, a intrebat cum se numeste si oamenii de acolo au zis ca nga roo.
ca ala e cu k de la kilogram, observ ca softul "corecteaza" oh go on

| WhatheWow a răspuns:

Daca nu ar fi existat Adam si Eva cu " siguranta" ca acum animalele nu ar fi avut nume.Ce patetic esti!

| DyNo a răspuns (pentru WhatheWow):

Mai bine taci avand in vedere anumite lucruri legate de unele intrebari pe care le-ai pus pe acest forum.

| WhatheWow a răspuns (pentru DyNo):

I-mi pare rau ca nimeni nu mi-a inteles intrebarea despre Adam si Eva atunci cind am pus-o dar ma rog nu vreau sa mai revin! P.S Eu cred in teoria evolutionista si nu in prostii!

Adica cea darwinista?

Mai sti tu alta fundamentata stiintific?

Deci este vorba de cea darwinista.

Da,categoric!

| dragos9234 a răspuns:

Ti-as da eu un nume care te caracterizeaza prin prisma unei astfel de intrebari, dar ma abtin.
Omul a dat nume tuturor animalelor.
Daca ar aparea un crocodil cu cap de porc, degete de maimuta si picioare de elefant va fi numit imediat intr-un fel de oameni, nu de dumnezeu.

| Apocaliptic a răspuns (pentru dragos9234):

Stiu eu un nume pentru asta:
Cropomael.
Crhiro de la crocodil|
phiro de pa porc|
ma-> de la maimuta| => crocomael laughing
si el-> de la elefant|

| DyNo a răspuns:

Adam si Eva nu exista ma fraierilor care credeti tot ce vi se zice pe la ora de religie, voi explica intr-un comentariu ''de ce nu suntem urmasii lor''. Originile omului nu sunt inca cunoscute pe deplin dar sunt variante mult mai credibile, decat ceea ce scrie in Biblie. Una dintre ele spune ca niste extraterestri au poposit pe Terra, s-au instalat, apoi a avut loc un razboi si acestia au involuat, si uite asa, a iesit omul de astazi. In copncluzie suntem urmasii mai primitivi ai unor extraterestri. Sunt de asemenea mai multe ipoteze la fel de credibile.

| Apocaliptic a răspuns (pentru DyNo):

Necredinciosule!
Ateule!
Tu nu crezi in Dumnezeu?
In iad ai sa ajungi!
laughing

| DyNo a răspuns (pentru Apocaliptic):

Acum e momentul sa va explic de ce Adam si Eva nu au existat si nu sunt ''parinti'' nostri. In primul rand Eva a fost facuta din carnea si sangele lui Adam, deci ar fi trebuit sa aiba aceeasi grupa de sange cu acelasi RH, in zilele noastre exista 4 grupe de sange cu RH pozitiv sau negativ, deci...ce concluzie tragem din asta? In fine, Biblia mai spune ca ei au avut 3 baieti: Abel, Cain si Set. Abel a murit omorat de Cain, sper ca nu gresesc. Ei bine raamsesera doar Cain si Set. va puteti imagina cum au perpetuat acestia specia? Eu nu pot sa-mi imaginez o asemenea aberatie. Unde mai pui toate rasele, de oameni: hobiti, amerindieni, etc... Si stim cu toti ca Adam si Eva au fost semiti. Deci, trage-ti o concluzie din asta.

Răspuns utilizator avertizat
| DyNo a răspuns (pentru GalinaBlanca):

Altu' cu ochelari de cal. Chiar numai am chef sa zic nimic, pe bune acum. Cu dovezile in fata nu vreti sa va pune-ti niste intrebari, sa acceptati ca poate nu este asa cum credeti voi. Poate ca frica este de vina.

Apropo...tu stii ce este acela un ateu? http://www.dex.ro/ateu Acum sa nu intelegi ca sunt unul, poate doar pe jumatate, nu cred in implicarea lui Dumnezeu in viata oamenilor si nu cred ca Dumnezeu a creat lumea.

Crede-ma ca am ce, dar pur si simplu, nu am cui. Eu incerc sa va iau ochelarii de cal si sa va arat si alte cai, dar voi... A da, daca in secolul 21 inca se mai crede in satane, duhuri, spirite, si alte chestii de genu' asta... ''Trist. Foarte trist!''

Eu nu copii expresiile altora sa stii. Oricum nu stiu de ce imi mai bat capul cu astfel de persoane.

| doctorandus a răspuns (pentru GalinaBlanca):

Asta se numeste teorie paranoida a conspiratiei. De fapt tocmai tu vorbesti de amagiri grozave, tu care scrii de pe o masina inventata de un homosexual? Zau asa, poate masonii si satanistii au sadit in mintea copiiilor ideea ca Mos Craciun nu exista si tu crezi in el in continuare si ai o relatie personala cu el.

| Apocaliptic a răspuns (pentru DyNo):

Deci,mai pe scurt, nu crezi in Dunmezeu => ca esti ateu
ATÉU s., adj. necredincios, liber-cugetător, (pop.) păgân, (înv.) ateist.

Nu este chiar asa. Si da, nu ti-am dat definitia corecta, cea pe care vroiam sa o vezi.

| doctorandus a răspuns (pentru GalinaBlanca):

Sa zici ca oamenii de stiinta ne inseala e semn de fanatism sau de scranteala.

| Luci1988 a răspuns:

Buna Silviu22, Fiecare manifestare a vieții spirituale omenești poate fi concepută ca un fel de limbaj, iar această concepție, precum o adevărată metodă, deschide chestionări noi în toate direcțiile. Putem vorbi despre un limbaj al muzicii și unul al sculpturii, despre un limbaj al justiției – care n-are nimic de-a face, direct, cu limba în care sînt redactate sentințele în tribunalele germane sau engleze –, despre un limbaj al tehnicii, care nu e acela pro­fesional al tehnicienilor. Limbaj înseamnă într-un asemenea context principiul țintind la comunicarea [Mittei­lung] unor conținuturi spirituale în respectivele domenii obiectuale: în tehnică, artă, justiție sau religie. În­tr-un cuvînt: orice comunicare a unor conținuturi spirituale este limbaj, comunicarea prin cuvînt fiind numai un caz special, al aceluia omenesc și al celor care îl întemeiază ori sînt întemeiate pe el (justiție, poezie). Dar existența limbajului nu se extinde numai asupra tuturor domeniilor de manifestare ale spiritului uman, cărora limbajul le este totdeauna într-un anume sens inerent, ci acoperă pur și simplu totul. Nu există eveniment sau lucru, fie în natura vie, fie în cea neînsuflețită, care să nu participe într-un anumit fel la limbaj, căci fiecăruia îi este esențial să-și comunice conținutul spiritual. Astfel folosit, cuvîntul „limbaj" nu este nicidecum o metaforă. Căci este o cunoștință plină de tîlc aceea că nu ne putem imagina nimic care să nu-și comuni­ce esența spirituală1 prin expresie [sein geistiges Wesen nicht im Ausdruck mitteilt]; gradul mai mare sau mai mic de conștiență cu care este asociată aparent (sau real) o asemenea comunicare nu poate schimba cu nimic imposibilitatea de a ne imagina absența totală a limbajului [din ceva]. O existență care n-ar avea chiar nicio legătură cu limbajul e o idee; însă această idee nu poate fi făcută fructuoasă nici măcar în regiunea acelor idei a căror sferă o desemnează pe cea de Dumnezeu.
Bafta!