"Dumnezeu ne da posibilitatea sa alegem intre o viata ffff scurta si vesnicia" cu alte cuvinte te poti ruga sa mori cat mai repede pentru a ajunge la el o vesnicie nu? "n privinta pamantului NU Dumnezeu l-a adus la apogeu ci omul DATORITA pacatelor" pai de ce le-a mai dat dumnezeu libertatea daca tot ce vrea el ii obliga sa faca? ce libertate e asta? poate sa te iubeasca cineva daca te omoara?
"cu alte cuvinte te poti ruga sa mori cat mai repede pentru a ajunge la el o vesnicie nu?"
Am spus eu asta?
" pai de ce le-a mai dat dumnezeu libertatea daca tot ce vrea el ii obliga sa faca? ce libertate e asta? poate sa te iubeasca cineva daca te omoara? "
Unde te obliga Dumnezeu sa faci ce vrea EL? Alegi ce vrei dar e o vorba romaneasca: " nu poti fi in acelasi timp si cu c.ru in iad si cu restul in Rai.". Poti alege, ai alternative, viata sau moartea, cum ar fi fost sa nu ai nici o alternativa?
Nu cred ca ai inteles IMPORTANTA si rolul Legilor Morale. Cele 10 Porunci sau Legea Morala este o "oglinda" in care te privesti si-ti descoperi comportamentul fata de PACAT. Nimeni nu ajunge in cer DACA respecta doar cele 10 porunci. Mantuirea este un DAR (cadou) de la Dumnezeu pentru cei care-L urmeaza, respecta, iubesc, etc. Raportul omului fata de Legea Morala este dat dragostea acestuia fata de Creator si nu de "interesul" de a fi mantuit.
Nu te obliga sa le respecti DAR daca vrei sa-ti arati dragostea fata de El atunci le vei respecta iar El v-a aprecia dragostea ta pentru EL IERTANDU-TI PACATELE si primindu-te in RAI. SI daca TOTUSI ai pacatuit, Dumnezeu iti iarta pacatele DACA iti ceri iertare pentru acestea si TE LUPTI cu firea ta INDARADNICA, REA, CURVARA si PRICINOASA sa nu mai pacatuiesti.
Dumnezeu nu exista! este doar o forma de indoctrinare de cateva sute de ani!
Rizztheseballs6969 întreabă: