anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dacă Dumnezeu te-ar întreba: "Ce vrei să îți dau?", așa cum a avut și Solomon posibilitatea să Îi ceară orice, ce ai cere de la El? big grin

48 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ia oferit înțelepciune si a ajuns la acelasi concluzie ca si mine, totul e absurd

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Buna intrebare. As cere nemurirea devil

| RAY a răspuns (pentru DoarBogdan):

Motane o vesnicie ar fi o suferinta eterna, doar esti pasionat de filozofie, stii prea bine ca totul e absurd inclusiv si existenta unui zeu, ce folos sa existi daca stii totul?

| DoarBogdan a răspuns (pentru RAY):

Exact, stiu asta. Dar trebuie un strop de nebunie in viata fiecarui om big grin

Motane suntem niste primate emotionale constienta de existenta lor atat, noi inca avem creiere de pestera, cine a inventat totul au fost genile, vreo 1% din specia noastra, restul sunt persoane care au comportament de bonobo si cimpanzeu, de ce existam, nu stiu, suntem cancerul universului

Corect. Tu ce mai faci? happy

| anonim_4396 explică (pentru DoarBogdan):

Fiecare om are șansa nemuririi.

| DoarBogdan a răspuns (pentru anonim_4396):

As vrea sa cred asta si tind sa cred asta. Insa... nu pot sa fiu sigur de asta. Si sentimentul asta este chinuitor uneori sad

Cred că înțeleg...dar, dacă te ajută cu ceva, am ajuns la certitudinea că nemurirea nu e o poveste.

Cum ai ajuns la aceasta certitudine? Ca sunt destul de sigur ca am cautat raspunsuri peste tot si nu am gasit ceva 100% real.

Am avut odata un vis, despre ce este dupa, si era asa... frumos happy, insa visele sunt doar vise.

Prin experiențe pe care nu le pot împărtăși aici, dar nici multor persoane...pentru că mi-e frică, nu că m-ar crede nebună, ci că ar lua peste picior niște lucruri sfinte.

Cât despre vise...nu toate visele sunt doar vise. happy
Îmi poți povesti ce ai visat?

As putea. Insa am cam acelasi motiv ca al tau. Plus ca nu am zis la nimeni si nu as vrea sa "destrame" din cauza asta. Ca dorintele care sunt spuse cu voce tare.

Cum dorești. happy

Cum doresti big grin

Nu...cum dorești tu. laughing

A nu... fetele prima data ^_^

Nu, nu...insist. laughing

Deci cu deosebita consideratie (cum s-ar spune) am deschis usa si te las pe tine prima data big grin

Am bagat 20 de km in dupa masa asta motanel, 1000 de calori

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

surprise

Hai du-te tu... cand te fac la o tura pe langa Bega?

Tu esti prea timid sa te intalnesti cu mine

laughing Altele sunt motivele.

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Ray, fața ta arată prea cute ca să poți intimida pe cineva. happy

Crezi ca te violez in vazul lumi?

| Mosotti a răspuns:

Noroc as cere, ca daca ai noroc ai tot, si sanatate, bani, inteligenta, frumusete, longevitate.

| Panamax a răspuns (pentru Mosotti):

Fiecare cere ce nu are.
rolling on the floor

| Mosotti a răspuns (pentru Panamax):

Pai da! Daca ai noroc ai tot. Logic ca ceri ce n-ai, nu ceri ce ai.
Sau mai bine cer puterile lui ca sa-mi fac eu ce vreau, si cu asta basta, cel mai bine. Ca doar nu a specificat "ce sa-ti dau dar in afara de...".

| Freya1 a răspuns:

În primul rând sanatate pentru ca nu sunt pe deplin sanatoasa.Pe urma recunosc, chiar dacă pentru uni e păcat sa ceri asta niște bani in plus nu mi-ar strica sa pot sa imi termin ce am de imi facut.

| Celcestietot a răspuns:

Dumnezeu stie orice despre mine, nu ar trebui neaparat sa ii cer eu ceva. Restul oamenilor ce sa ceara cand Dumnezeu stie nevoile noastre?! Cu intrebarea asta multi ii subestimeaza puterea. Mi-am dorit ceva chiar de curand, si s-a indeplinit, Dumnezeu m-a auzit.

| SilentRain a răspuns:

Sa nu mai existe cancer si răutate in lume

| Sofer a răspuns:

Sa îmi dea aripi sa fiu un înger nemuritor. As fi cel mai fericit.

| anonim_4396 explică (pentru Sofer):

Dar nemuritor poți fi...și probabil mai iubit decât un înger.

| Sofer a răspuns (pentru anonim_4396):

Gen dacă as fi nemuritor evident ca nu as mai simți niciun fel de durere și as fi cel mai puternic.

| SG1995 a răspuns:

O viata fericita.
Nimic mai mult decart sa am o viata implinita.

| mentholinks a răspuns:

Stapanire peste neamuri, dar deja imi va da asta.

| Nemessys a răspuns:

Nimic pentru ca pot obtine si singur.

| anonim_4396 explică (pentru Nemessys):

Arogantule

| anonim_4396 explică (pentru Nemessys):

As cere ceva pentru altcineva, daca as putea.

| Nemessys a răspuns (pentru anonim_4396):

Mersi sad

| sierra1 a răspuns (pentru Nemessys):

" Nemessys a răspuns: Nimic pentru ca pot obtine si singur."

apreciez: ești singura persoană echilibrată de p-aci!

| StrongHeart a răspuns:

Pai cunoastere nu i-as cere pentru ca deja avem cunoastere dar lucrurile chiar si asa nu merg mereu spre bine,bani sau sanatate,astea tin de mine,pentru bani trebuie sa fac ceva ca sa-i obtin pentru cu altfel nu ar avea valoare,nu as aprecia banii daca nu as munci pentru ei,sanatatea tine de mine cum am grija de mine,igiena corporala,mancat sanatos,controale frecvente,sport.
Probabil i-as cere tarie de caracter pentru ca toate problemele pe care le avem se nasc din slabiciune si frica.
Deci as vrea sa rada toata frica si inca ceva,sa stearga toate faptele oamenilor si sa o luam toti de la zero,adica sa fim egali,pentru ca acum,chiar daca este democratie si mai stiu eu ce,tot nu suntem egali,as cere un nou inceput,o noua viata,unde,nu toti sa fim perfecti,ci sa existe mai putina suferinta si mai multa intelepciune,decizii rationale, loialitate, curaj, dragoste, prietenie intre oameni.
Asta as cere pentru ca de asta avem nevoie.

| Panamax a răspuns:

1.Doamne da-le minte crestinilor, destupa-le creierul doamne sa vada mai mult decat cartea aia de povesti numita Biblie inventata de niste escroci.
2.Scapane-ne Doamne si de ninja cu fusta care au pus monopol pe nasteri cununii si moarte.
3.Fa doamne ceva cu politicienii astia ca ne ducem de rapa in cativa ani.
4.Tranforma doamne virusii in supozitoare si baga-i in fund lui Arafat si prietenilor lui.
5.Eu ma descurc destul de bine, nu am nevoie de nimic, multumesc.

| RKBlue a răspuns:

Ca dupa ce voi muri, sufletul meu sa se reincarneze.
Sa fiu om din nou.Nu va trebui sa am amintirile din trecut,ci numai sufletul sa reziste.
Iubesc planeta asta cu dragoste plina de sange. Iubesc oamenii.
Iubesc iubirea. Iubesc ura.
Iubesc natura si tehnologia, desertul si padurea,soarele si ploaia.
Oamenii de orice culoare si toate culturile.
As vrea ca sufletul meu sa poata ramane pe pamant cat mai mult, sa vada, sa simta, sa cunoasca cat mai mult. Poate chiar sa faca ceva util...
Sa asculte toata muzica, sa simta toate senti, emtele, sa cunoasca toti oamenii, sa priveasca soarele din casa, sa alerge peste tot prin lume prin ploaia de vara si toamna...

| SingleForOne a răspuns:

Un loc lângă El, toată cunoașterea Lui, îndrumare să-i urmez planul, să devin înger păzitor, și să cresc în ierarhia cerească. Cât despre restul, le voi rezolva într-un timp. big grin

| Onisim10 a răspuns:

Eu as cere tot că el Înțelepciune!
Îmi trebuie multa!?

| BecSpart a răspuns:

Mai nimic. Mă descurc

| 1man1 a răspuns:

Ce aș cere? Aș cere perseverență ( Matei 24:13; Luca 21:19). Hypomone (Gr.) este o calitate care denotă de regulă, perseverență plină de curaj, răbdare și hotărârea celui care nu își pierde speranța în fața obstacolelor, a încercărilor sau a tentațiilor.
De ce o consider necesară?
Am nevoie de perseverență plină de curaj pentru a mă identifica drept creștin practicant într-o lume care își pervertește valorile morale.
Am nevoie de răbdare până în momentul în care, Dumnezeu în armonie cu scopul său, va interveni pentru a da restart acestei societăți.
Încercările viitoare vor demonstra calitatea credinței mele, iar pentru a trece cu bine de ele am nevoie de perseverență, dar și de ajutorul Tatălui ceresc.
Tentații sunt cu siguranță pentru fiecare dintre noi, prin urmare eu nu sunt o excepție. Iată de ce perseverând in aplicarea normelor biblice voi izbândi și voi sta mereu cu capul în sus fără a-mi fi rușine cu mine însumi.
Solomon a cerut înțelepciune și a primit. A manifestat această calitate până în momentul în care nu a mai perseverat în a asculta de Dumnezeu. Iată cum cunoașterea fără discernământ își pierde din valoare.