Deci cu deosebita consideratie (cum s-ar spune) am deschis usa si te las pe tine prima data
Ce aș cere? Aș cere perseverență ( Matei 24:13; Luca 21:19). Hypomone (Gr.) este o calitate care denotă de regulă, perseverență plină de curaj, răbdare și hotărârea celui care nu își pierde speranța în fața obstacolelor, a încercărilor sau a tentațiilor.
De ce o consider necesară?
Am nevoie de perseverență plină de curaj pentru a mă identifica drept creștin practicant într-o lume care își pervertește valorile morale.
Am nevoie de răbdare până în momentul în care, Dumnezeu în armonie cu scopul său, va interveni pentru a da restart acestei societăți.
Încercările viitoare vor demonstra calitatea credinței mele, iar pentru a trece cu bine de ele am nevoie de perseverență, dar și de ajutorul Tatălui ceresc.
Tentații sunt cu siguranță pentru fiecare dintre noi, prin urmare eu nu sunt o excepție. Iată de ce perseverând in aplicarea normelor biblice voi izbândi și voi sta mereu cu capul în sus fără a-mi fi rușine cu mine însumi.
Solomon a cerut înțelepciune și a primit. A manifestat această calitate până în momentul în care nu a mai perseverat în a asculta de Dumnezeu. Iată cum cunoașterea fără discernământ își pierde din valoare.
Gen dacă as fi nemuritor evident ca nu as mai simți niciun fel de durere și as fi cel mai puternic.