anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dacă Dumnezeu te-ar întreba: "Ce vrei să îți dau?", așa cum a avut și Solomon posibilitatea să Îi ceară orice, ce ai cere de la El? big grin

48 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru anonim_4396):

A nu... fetele prima data ^_^

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru DoarBogdan):

Nu, nu...insist. laughing

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru anonim_4396):

Deci cu deosebita consideratie (cum s-ar spune) am deschis usa si te las pe tine prima data big grin

| Panamax a răspuns (pentru Mosotti):

Fiecare cere ce nu are.
rolling on the floor

| RAY a răspuns (pentru DoarBogdan):

Am bagat 20 de km in dupa masa asta motanel, 1000 de calori

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RAY):

surprise

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru RAY):

Hai du-te tu... cand te fac la o tura pe langa Bega?

Tu esti prea timid sa te intalnesti cu mine

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru RAY):

laughing Altele sunt motivele.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Ray, fața ta arată prea cute ca să poți intimida pe cineva. happy

Crezi ca te violez in vazul lumi?

| Mosotti a răspuns (pentru Panamax):

Pai da! Daca ai noroc ai tot. Logic ca ceri ce n-ai, nu ceri ce ai.
Sau mai bine cer puterile lui ca sa-mi fac eu ce vreau, si cu asta basta, cel mai bine. Ca doar nu a specificat "ce sa-ti dau dar in afara de...".

| 1man1 a răspuns:

Ce aș cere? Aș cere perseverență ( Matei 24:13; Luca 21:19). Hypomone (Gr.) este o calitate care denotă de regulă, perseverență plină de curaj, răbdare și hotărârea celui care nu își pierde speranța în fața obstacolelor, a încercărilor sau a tentațiilor.
De ce o consider necesară?
Am nevoie de perseverență plină de curaj pentru a mă identifica drept creștin practicant într-o lume care își pervertește valorile morale.
Am nevoie de răbdare până în momentul în care, Dumnezeu în armonie cu scopul său, va interveni pentru a da restart acestei societăți.
Încercările viitoare vor demonstra calitatea credinței mele, iar pentru a trece cu bine de ele am nevoie de perseverență, dar și de ajutorul Tatălui ceresc.
Tentații sunt cu siguranță pentru fiecare dintre noi, prin urmare eu nu sunt o excepție. Iată de ce perseverând in aplicarea normelor biblice voi izbândi și voi sta mereu cu capul în sus fără a-mi fi rușine cu mine însumi.
Solomon a cerut înțelepciune și a primit. A manifestat această calitate până în momentul în care nu a mai perseverat în a asculta de Dumnezeu. Iată cum cunoașterea fără discernământ își pierde din valoare.

| Sofer a răspuns:

Sa îmi dea aripi sa fiu un înger nemuritor. As fi cel mai fericit.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Sofer):

Dar nemuritor poți fi...și probabil mai iubit decât un înger.

| Sofer a răspuns (pentru anonim_4396):

Gen dacă as fi nemuritor evident ca nu as mai simți niciun fel de durere și as fi cel mai puternic.

| BecSpart a răspuns:

Mai nimic. Mă descurc

| Onisim10 a răspuns:

Eu as cere tot că el Înțelepciune!
Îmi trebuie multa!?