| AmelyRain a întrebat:

Daca Dumnezeu te-ar privi in ochii si ti-ar spune: " Iti poruncesc sa fi fericit, indiferent cum! ", ce ati face?

17 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

As fii fericita!

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

,,Du-te nene dracu'!''
Asta ar spune je.

Răspuns utilizator avertizat
| KlaraWeiss a răspuns:

M-as trezi din vis, cred. Caci ar fi sigur un vis, Dumnezeu neavand cum sa spuna asa ceva; "indiferent cum" inseamna prin orice mijloace, chiar daca as face rau altcuiva. Si scopul omului pe lume nu e neaparat fericirea proprie (asta se cheama egoism). Ideea e ca un crestin adevarat e fericit facandu-i pe altii fericiti. Si nici n-as avea cum sa-l vad pe Dumnezeu, caci nici macar Ingerii nu L-au vazut.

| Trinitas a răspuns:

As dansa pinguinul in timp ce o descapitez pe profa de franceza.

| Ecea a răspuns:

M-as lasa de droguri.Asta da iluzie tare.

| mgtow a răspuns:

I-as multumi si apoi m-as duce in fericirea mea.

Răspuns utilizator avertizat
| IMC90 a răspuns:

As trage pe nas laughing) Dar nu exista nici o sansa sa se intample ce ai zis tu din 2 motive

1) Dumnezeu nu exista
2) Chiar si daca ar exista, din cate am inteles din religia Crestina, nu prea te lasa sa te destrabalezi. laughing

Si oricum as trage pe nas laughing

| VladimirPutin a răspuns:

I-aș da o bucată laughing

| Millanteria a răspuns:

Buna!
I-as multumi in fiecare zi pentru tot si as face tot ceea ce ma face fericita, in sensul bun.
Eu de exemplu, daca daruiesc unui sarac niste haine care nu-mi mai folosesc, sunt foarte fericita.
Asta este PAREREA MEA! Nu incepeti sa ma atacati deoarece n-am chef de cearta.
Numai bine!

| AliceThai a răspuns:

Intrebare capcana: un D-zeu care 'porunceste' nu este unul la care sa ma inchin happy

| buhuhu a răspuns:

I-as spune sunt deja...sa-i fac in ciuda

| YuLiAnDrEeA a răspuns:

Mas transforma in vampir!
hi hi

| Doiniţa_3278 a răspuns:

Aş face tot posibilul de a fi fericită, deoarece viaţa ne e data de a o trăi fericit, fară lacrimi şi dureri, fara dezamăgiri şi neplăceri. Mi-aş pune-o ca scop sa lupt pentru FERICIREA MEA.

| goodbyee a răspuns:

Wow.Deci e cea mai interesanta si superba intrebare pe care am vazut'o pana acum pe TPU!
Revenind la subiect, daca Dumnezeu m-ar privi in ochi si mi-ar spune acele vorbe, L-as ruga sa-mi arate El acea cale spre a fi fericita,indiferent de contextul in care ma aflu. Iar daca se exclude si aceasta varianta, as incerca,atunci cand imi este mi-e greu in viata, sa fac fericiti pe alti oameni,sa fac sa le fie lor bine,pentru ca fericirea lor m-ar face fericita si pe mine si acel "greu" s-ar mai evapora, as incerca sa fac cat mai multe fapte bune, sa comunic cu oameni cat mai deschisi la minte,care sa ma faca sa fiu optimista, care sa-mi alunge gandurile negre. Si atunci chiar ca voi putea fi fericita indiferent de situatie. Parerea mea e ca avem nevoie de oameni asa cum avem nevoie de apa, hrana. Oamenii sunt salvarea noastra in orice moment greu.De asta Dumnezeu vrea sa ne inmultim, ca sa ne ajutam unii pe altii.Deci ca o concluzie asa, m-as apropia de Oamenii care stiu ce inseamna ala Suflet, Bunatate, Ajutor si asa as reusi sa fiu fericita oricand!

| necro_3020 a răspuns:

As lua ceva droguri. rolling on the floor

Întrebări recente