| RAY a întrebat:

Daca Dumnezeu te vrea langa el de ce regreti ca pleci din lumea asta in una mult mai buna? De ce crestinii in prag de moarte nu sunt fericiti ca in sfarsit scopul existentei lor se implineste?

18 răspunsuri:
| Mircea08 a răspuns:

In viata ta nu ai vazut vreun crestin - de unde stii ce atitudine are in fata mortii? Daca ai fi vazut vreodata nu ai fi intrebat

Răspuns utilizator avertizat
| Mircea08 a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Nu eu te-am spart. De unde stii ca parintii nostri sunt crestini, sau ca majoritatea sunt crestini daca nu stii ce e ala un crestin?

| Mircea08 a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Crestin = cel care traieste in invatatura lui Hristos. Ca sa-i recunosti trebuie sa stii aceasta invatatura, sa o intelegi. Nu e cazul la tine deoarece ar fi culmea sa studiezi ceva in care nu crezi si nici nu-ti place

| Steregoi a răspuns:

Omul a fost creat sa traiasca pe Pamant. Gradina Edenului era pe Pamant in zona de izvorare a fluviilor Tigru si Eufrat.

| benny7 a răspuns:

Fiecare să-şi primească răsplata dupa binele sau răul care la fi făcut când trăia în trup. Oamenii au un instinct care îi face să ştie cu adevărat atunci când moartea se apropie, fericirea sau nefericirea veşnică depinde de libertatea omului...

| RAY explică (pentru Steregoi):

Iisus spunea ca scopul este viata de apoi, nu va faceti griji pentru ziua de maine, fiti ca pasarile cerului

| Steregoi a răspuns (pentru RAY):

Tu ai facut vreun studiu biblic? Pe langa faptul ca nu se vede ca ai facut vreun studiu biblic nici nu vrei sa inveti dar aiureli poti sa scrii despre Iisus si Dumnezeu.

| Mclaren12 a răspuns (pentru Mircea08):

De vreme ce ne-au spalat pe creier cu dogme crestine, evident ca si ei sunt crestini care la randul lor au fost spalati pe creier de la nastere. De asta inca mai exista crestinismul, ciclul asta s-a tot repetat timp de multe secole.
Degeaba bati campii cu invatatura lui Cristos intrucat acest personaj mitologic nu are nicio legatura cu lumea reala. Majoritatea personajelor din biblie nu au existat in realitate, este doar o mitologie evreiasca.

| Mircea08 a răspuns (pentru Mclaren12):

Am inteles perfect punctul tau de vedere.

Serios a spune ca iisus sa ne iubim aproapele sunt aiureli wow

Nu sunt aiureli. Specia umană trăiește datorită dragostei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca nici ei nu cred 100% in rai

Ma omule tu ai probleme cu capul nu e o jignire tu faci misto, o data spui ca scriu aiureli cand am spus ca iisus spunea sa ne iubim.si acum spui invers, ai dubla personalitate omule.

Cand ai spus ca e bine ca Iisus a spus sa ne iubim? In loc ca e bine ai spus ca e aiurea ce a zis Iisus: "Serios a spune ca iisus sa ne iubim aproapele sunt aiureli wow"

Nu am spus asta nu fi ipocrit cu mine, am spus ca sunt aiureli ce ai scris tu