Ce zici tu e pederastie, Depinde ce intelegi prin pedofilie, de multe ori termenul e folosit gresit.
"Eu daca ma mai uit dupa fete din cand in cand sper ca nu ajung in Iad"
De ce ai ajunge? Si mie mi se par draguti copii, mai ales fetitele asta nu inseamna ca trebuue sa fie ceva sexual
Plus daca te uiti dupã "fete" mai mari de 10 ani nu esti pedofiloaicã
Nu are importanta dupa ce gen sexual se uita pedofili, partea dramatica e ca acele persoane raman cu traume pe viata, a privi un copil nu te face pedofil, mai ales ca viitoare mamica ar fi si culmea, probabil e o forma de homosexualitate pedofila
Daca reusesti sa gasesti explicatie la toate (sau macar o parte )anomaliile, pacate sau cum s-or mai numi, din lumea asta te-as ruga sa mi le impartasesti si mie. Ai gasit ceva? Sa iti dau numarul meu de telefon? :-))
Cred ca mintea noastra e prea complicata si la multi scapa de sub contol.
Iadul? Stiu si eu? R.A.D.E.T.-ul o fi esuat si a ajuns acolo?
Păcate sunt ambele mizeri, preoți sunt dovada ca nu exista un Dumnezeu, dacă ar exista n-ar permite sa se întâmple nenorociri de genul
Daca ai intrebari, cauta in Biblie. Ca intrebi parerea unora nu te ajuta cu nimic.
Cred că astea sunt stereotipii și generalizări. Cum ai ajuns tu la concluzia că violează numai băieți?
Preotii vor fi judecati, stai fara grija, tu vezi.ti de pacatele te si ia.o pe calea dreapta