Cel mai mare pacat este acela de a fi i PROST, nu ma refer la tine ci la toti tinerii care se lasa prostiti de religie!
Pentru ca suntem pe topicul religie!
O fi tatuajul o prostie(pentru unii) dar totusi tatuajul nu prosteste pe nimeni asa cum o face religia, dovada ca sunt multi analfabeti cu facultate care nu sunt capabili nici macar sa inteleaga un text simplu (vezi Ema)
Nu au iubire fata de Isus.Cel ce Il Iubeste pe Isus ii respecta legile.Nu toti credinciosii sunt credinciosi adevarati.
Ce pacat fraticu? Ce legi? Scrie in constitutie ca nu ai voie sa iti tragi tatuaj? Daca susti ca esti ateu de ce te intereseaza daca este pacat sau nu? Esti ortodox in acte ma gandesc. Ortodoxismul nu are stipulat nicaieri ca nu ai voie sa iti faci tatuaje, confunzi cu catolicismul! Tatuajele sunt mai vechi decat orice religie sau lege.Cu ramnificatii mult mai adanci. Tatuajele erau folosite pe vremuri de mult uitate pentru a-ti atesta calitatea de razboinic/conducator.Anumite triburi foloseau tatuajele ca pe un test de barbatie.Sovieticii isi tatuau stelele rusesti pe umeri atestand rangul de colonel si in genunghi pentru a simboliza faptul ca nu ingenuncheaza in fata nimanui. Tatuajele sunt un subiect tabu pentru incuiati si n-au nici o legatura cu vreun pacat sau vreo lege (de la noi cel putin).Eu am tatuaj pe tot bicepsul de la 16 ani si nu am mustrari de constiinta cum ca as fi incalcat vreo lege scrisa sau nescrisa!
Cand am zis ''lege'' m-am referit la biblie
Atata timp cat exista legi, ele vor fi incalcate chiar si de cei care pretind ca le apara inversunat. In crestinism, un tatuaj e considerat o profanare a trupului, trupul fiind locasul Sf.Duh. Dar multi sunt crestini cu numele, nu cunosc/respecta Legea, prin urmare tatuajele, pierce-urile etc. sunt la mare cautare.
Lupulalbastru întreabă: