Dacă crezi în rai, iad, Moș Crăciun și Bau-bau, da.
https://www.youtube.com/watch?v=a6-abg1peVE
Nu, nu vei ajunge, pentru că în primul rând păcat nu există, și apoi iad sau alte purgatorii de spirite nici atât, asta pentru că nu există o dovadă măcar cum că Biblia este cuvântul unei persoane divine, și atunci de ce să credem în ceva ce poate e un fake sau opera unei mâini de oameni?
Clar.
In sectia crestini fara frontiere.Initial se numea fara creier dar era pleonasm.
Daca te referi la un copil mic care nu constientizeaza ceea ce face, nu.
Daca te referi la un copil care constientizeaza ceea ce face, sau la un adult, atunci raspunsul este, nimeni nu ajunge in rai sau iad din intamplare, este vorba de o alegere. Dumnezeu a dat fiecarui om care s-a nascut, doua bilete, unul spre rai, iar altul spre iad, alegi pe care vrei. Cine isi cere iertare si se intoarce la Dumnezeu si se pocaieste, DOAR prin singura cale de mantuire, prin sangele Domnului Iisus Hristos pe cruce, este iertat, si are cerul deschis. Dar trebuie sa te intorci la Dumnezeu, sa iti schimbi modul de viata, sa renunti la pacat si sa te intorci la Dumnezeu din toata inima.
Dumnezeu spune ''Cine Ma cauta din toata inima, Ma va gasi''
Hristos te iubeste si iti promite imparatia, dar tu ai cheia, deschizi ce usa vrei, cat suntem in trup, Hristos ne cheama si ne asteapta cu bratele deschise, dar cand vom pleca de pe pamant, daca am respins oferta plina de dragoste a Lui Dumnezeu, deja ne-am ales usa, si am folosit biletul.
Depinde de cat de conștient erai de fapta pe care a-i facut-o! Noi nu ne putem transforma in judecătorii lui Dumnezeu. Hristos este singurul care iti poate răspunde in mod corect!