Abia astept sa vad moartea in ochii! Noi suntem musafiri pe pamint! Noi suntem de acolo (Sus la Dumnezeu)
Nu m-a lepada in veci de credinta mea crestin-ortodoxa si de Dumnezeu. nu as renunta. dar pentru asta ai nevoie de tarie duhovniceasca si harul Duhului Sfant pe care ti-l da Dumenzeu. credinta omului este slaba si sovaitoare.noi suntem straini pe acest pamant, in trecere. daca ai creditna nestramutata in Iisus Hristos moartea ar trebui sa fie ca o usurare caci mergi Acasa, mergi la Dumenzeu. Numai bine
Creştinii ar trebui sa se hotarasca deoarece aceasta situatie se va intampla curând cand eu, MossaN0 şi Antihristul vom conduce lumea.Acest lucru il vom face noi.
Degeaba acum spunem,, nu ma lepad de credinta mea,, insa fata in fata cu moartea nu vom mai avea aceeasi parere(Majoritatea) O persoana credincioasa ca MartiRUL CONSTANTIN BRANCOVEANU va muri pentru D-zeu!
Ce fac ceilalti nu e important ce faci tu pentru tine e important.Scz pentru scrisul putin gresit si exprimare.
Pai... bunica mea mi-a spus cand eram mai micaumnezeu ti-a dat viata, Dumnezeu ti-o ia.nu imi vine sa cred ca cineva mi-ar face asta, dar DA as suferi pentru Dumnezeu.si El a suferit pentru noi. a fost rastignit. a tinut post 40de zile, da nu din asta cu dezlegari.nu a baut si mancat 40 de zile. din aceasta cauza, noi crestini tinem post 7 saptamani (48de zile)inainte de Paste.
p. s:in a 49-a zi e Pastele
Hai ma lasi! ce stii tu despre mine? cat de puternica sunt? cate pot sa indur? mai ales pentru Atotputernicul care ma creat! asa ca mai intai cunoaste persoana inainte sa o judeci!
p. s:nu voi ascunde niciodata dragostea mea fata de Dumnezeu! nu imi pasa cine ma vede ca ma rog, nu imi pasa ca rade de mine din cauza ca il slujesc pe Dumnezeu, ca ma duc la biserica etc.acela isi va primi "rasplata".
Auzi, esti doar un mucos de 10 care nu are ce face! du-te si joacate cu masinutele si vezi ca a inceput un desen pe babytv.fratele meu iti recomanda!e special pentru varsta ta
Vreti va rog sa nu va mai certati?
Pai pe profilul tau arata ca esti nascut in 2001, cea ce rezulta 11 ani
Va rog sa terminati!
Ok...
Ma bucur ca macar sunteti intelegatori!
Credinta umana este slaba fata de cea divina cea care vine de la Dumnezeu.
Daca as stii ca o sa ajung in Imparatia Cerurilor (Rai) da nu as renunta