Noi nu credem in simboluri. Deci nu facem cruce, nici nu ne rugam, nici nu tinem posturi, nici nu avem sarbatori etc.
Credem in ceea ce voi numiti Dumnezeu ca fiind o Forta ce poate fi explicata stiintific, care exista dintotdeauna (lucru pe care il credeti si voi), fiind implicata in prezent dar nu si in scurgerea timpului si care nu se implica DIRECT in viata noastra sau in natura. Aceasta Forta reprezinta echilibrul, deci nu favorizeaza niciun popor sau vreo fiinta. Aceasta Forta de asemenea nu reprezinta o persoana - alt motiv pentru care nu ne rugam.
Singurul lucru pe care il reprezinta aceasta Forta este de cauza primara pentru explozia primordiala.
Recent descoperita mecanica cuantica si experimentul Double Slit alaturi de dispozitivul Self Thinking Interface ne confirma conceptul filosofic.
PS: Atentie! Deismul nu este o religie!
Eu nu-mi fac cruce, pentru ca Isus nu si-a facut cruce si nici primii crestini.
Multi spun ca, acest obiect "crucea", este simbolul crestinismului, insa Biblia nu mentioneaza acest lucru. Deci este vorba, doar de niste interpretari gresite.
De fapt Biblia, spune chiar foarte multe, si multi oameni nu o iau in considerare, si nu respecta acele principii. Daca erau respectate, era mult mai bine. Ne stiam in siguranta.
Cum am spus, Biblia este interpretabila, totul a fost o simpla interpretare, ca si divinizarea unor obiecte.
Creștinii ar arunca cu pietre în orice nu ține de religia lor. Dacă tu nu privești spre același omnigăoz de zeu, automat ești împotriva lor și vor să te aducă pe "calea cea dreaptă", în unele cazuri, sau dacă vede că nu se poate începe direct să huiduie. Cam cum fac galeriile de fotbal de la două echipe rivale.
La ce-ti foloseste crucea ma? Invoci satanele cu ea ce faci? Cand te rogi, te rogi.Meditezi,te linistesti. Fara cruci, ca nu zice nicaieri ca faci crucea vine Dumnezeu.Numai preotii aia poponari din biserici o sa-ti zica asta
anonim_4396 întreabă: