anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca eu mor in acest moment si am avut multe pacate si ajung in iad, oare la judecata de apoi voi fi scos din iad sa fiu judecat? ca am inteles ca orice om care a trait pe acest pamant va sta in fata lui Iisus la judecata..si daca ma va judeca si imi va spune ca merit sa raman in iad ma va arunca inapoi acolo? eu credeam ca dupa ce va veni Iisus pe pamant il va diatruge pe cel rau si toti demonii, daca toti vor disparea ce as mai cauta in iad? vreau detalii va rog

Răspuns Câştigător
| gratargratar a răspuns:

La judecata ne vom prezenta toti, fie ca intre timp am stat in Iad sau Rai. Dupa judecata universala, sentinta e definitiva. Ce inseamna distrugerea demonilor? Inseamna osandirea la acelasi Iad. Ei nu mor, ci vor fi legati incat nu vor mai putea conduce oamenii, nu-i vor mai putea ispiti si nici umbla Pamantul. Pana la Judecata, dracii din Iad se chinuie intre ei. Asa incat sunt unii mai presus de altii care conduc cete, si care "imparatesc" in iad. De asemenea, dracii cei mai iscusiti sunt rasplatiti cu onoruri si cresc in ierarhie, incat din asupriti ajung asupritori. Aceasta e placerea lor. De a stapani. Iadul pentru draci inseamna ca se va lua de la ei orice putere. Iar oamenii vor suferi alaturi de ei vederea Raiului din intuneric.

9 răspunsuri:
| WarriorsOfJesusLuptatoriPentruHristos a răspuns:

Trebuie sa ne para rau cu adevarat pentru pacatele noastre pe care le-am facut si sa nu le mai facem.
Iisus este singura cale prin care noi putem fi iertati.
Eu sunt Calea, Adevărul şi Viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl Meu decât prin Mine"
Ioan 3:16 Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viată vesnica."
Ceea ce trebuie să facem este să ne mărturisim păcatele: "Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios şi drept, ca să ne ierte păcatele şi să ne curăţească de orice nelegiuire.

| danut a răspuns:

Dragule, Iadul este o INVENTIE catolica preluata de la SADUCHEI. Nu exista IAD, dupa ce mori adormi si ca la un somn, INSTANTANEU te trezesti fie sculat de un inger a lui Dumnezeu pentru viata vesnica, fie te trezesti inainte de Judecata Finala la care fiecare individ care nu a avut parte de prima redesteptare ajunge la judecata si pedeapsa meritata si ACCEPTATA. Fiecare isi va revedea viata in timpul judecatii si nu va avea ce comentarii sa faca iar pedeapsa este moartea prin ardere, nu vesnica ci proportionala cu raul facut in viata.

| ionutionut333 a răspuns (pentru WarriorsOfJesusLuptatoriPentruHristos):

Stiu, dar eu eram curios la intrebarea de care ziceam

| ionutionut333 a răspuns (pentru danut):

Nu este vina mea pentru ca tu esti Ateu, dar va veni o zi in care chiar vei sta pe gandul asta cu privire la existenta lui Dumnezeu dar va fi prea tarziu..imi pare rau de voi ca nu credeti dar vei afla adevarul doar la judecata de apoi cand toti vom fi in fata lui Iisus in genuchi si vom vedea viata lui care a trait-o pe pamant fiecare secunda si apoi cand va incepe judecata fiecare om care va fi judecat i se va deschide cartea lui si cand Dumnezeu va da paginile cartii lui tot universul va vedea ce a facut persoana judecata, stiu ca acum nu intelegi ce spun si poate crezi ca am ceva la cap, dar mai gandeste-te, nu e un lucru rau sa te gandesti

| RAY a răspuns (pentru ionutionut333):

Danut nu este ateu si adventist de ziua a saptea

| RAY a răspuns:

Citeste biblia si vei afla https://biblia.resursecrestine.ro/

| danut a răspuns (pentru ionutionut333):

Niciodata nu am fost ateu si cred DOAR in Cuvantul lui Dumnezeu, Biblia, nu in ce spun POPII. Inteleg bine ce spui, dar ai si tu cateva mici neantelegeri care nu sunt fundamentale, este ok. Domnul Isus Hristos ESTE Dumnezeu dar la Judecata credinciosii vor fi judecatorii celor de la marea Judecata. Aici este o problema neanteleasa de unii, cei ca mine CRED ca sunt DOUA judecati, PRIMA a celor ce au facut Legamant cu Dumnezeu (contract legal si consfintit cu martori pe pamant si in cer) care are loc ACUM si Marea Judecata care va avea loc pe pamant a celor care nu au facut ce a SPUS Dumnezeu si vor fi hotarati focului pentru eternitate (nu foc etern, Iad cum ii spun unii). Danut este "sectant" (cum spun unii crezand ca isi arata asa superioritatea credintei lor) AZS.

| sabin89 a răspuns:

Când esti chemat la judecată, esti scos din iad si dus, sub pază, la locul unde se face judecata. Cam cum se întâmplă cu deţinuţii de azi când sunt adusi din închisoare la tribunal. Bineînţeles, flăcările care îţi ard hainele si corpul vor fi stinse pe perioada asta. Nu te poţi prezenta acolo cu flăcările după tine. Acum, nu stiu cât va dura procesul, câteva ore, sau câteva zile, dar e clar că te vei simţi bine în acel timp, fără flăcări (sau fără smoală încinsă, nu stiu exact cum e acolo). După aia, te duci înapoi la flăcări (sau smoală), dar cel puţin ai satisfacţia că ai trăit si tu câteva ore (sau zile) decent, ca oamenii, probabil într-un costum, şezând pe un scaun.

| fanMCFC a răspuns:

Da deoarece dupa moartea ta Dumnezeu tine cont de pomenile, parastasele si rugaciunile apropiatilor tai care te pot salta cu mai multe trepte din iad sau chiar intrarea in imparatia Domnului...si nu iadul nu va disparea deoarece spune Domnul ca vom arde in focul cel vesnic al iadului pentru pacatele noastre....Pace