| RAY a întrebat:

Romani 3:7-9
Şi dacă, prin minciuna mea, adevărul lui Dumnezeu străluceşte şi mai mult spre slava Lui, de ce mai sunt eu însumi judecat ca păcătos?

7 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Instalează pe telefon aplicația mybible, și vei găsi acolo comentat acest verset.

Apostolul Pavel nu minte, ci doar se așează pe sine în postura unui mincinos pentru ca cititorii lui să înțeleagă mai bine caracterul lui Dumnezeu (sau parte a caracterului Său) și lucrarea Sa ce poate fi câteodată greu înțeleasă chiar și de către credincioșii Lui.

| EestiSodalane a răspuns:

Ok, de ce ai postat acest vers? Ai vreo nelămurire? Vrei să-ți explicăm ce înseamnă?

| RAY explică (pentru EestiSodalane):

A păcătuit sau nu? Asta întreabă

| EestiSodalane a răspuns (pentru RAY):

Păi nu vorbeste despre el păcătuind. Citește tot contextul. E un discurs despre cum Dumnezeu scoate ceva bun din răul oamenilor. Nici macar nu întreabă dacă a păcătuit sau nu ci întreabă "de ce mai sunt eu însumi judecat ca păcătos? (dacă prin minciună a prisosit slava)". E o întrebare retorică. Ideea era să nu păcătuiască nimeni chiar dacă până și prin păcat Dumnezeu scoate lucruri bune.

Răspunde omule lasă vrajeala, e păcătos sau nu?

| EestiSodalane a răspuns (pentru RAY):

Pavel nu vorbea de el însuși. Făcea un argument. A întrebat dacă și de ce el sau oricare alt om e judecat pacatos dacă prin minciună se arată slava lui Dumnezeu. E o întrebare retorică, iar răspunsul e "da". Fix asta voia să zică în argumentul lui.

Pavel a fost iertat de toate pacatele care le avea