"Nu astepta raspunsuri logice de la domniile lor." Asa m-am saturat sa ii vad aruncand superior si atotcunoscator cu fraza asta ca ma gandeam ca au ceva mai multe argumente!
Cei mai multi vor baigui ceva cu Bing Bangul. Adica energie CREATA din NIMIC (conform celor de la Harvard, daca vrei sa crezi faza cu BB-ul, trebuie sa crezi ca a fost din nimic...). Cand se vor incurca, vor veni cu alte teorii, King Kong, Cutzu Cutzu, sau Gaura neagra. Toate esueaza cand le duci la origini, pentru ca vor contrazice legile proprii ale stiintei. Dar, na, oamenii accepta pe nemestecate si cica asta e stiinta care ii face sa afirme ca nu exista Dumnezeu.
Se vede cand raspunzi fara sa gandesti. E ok, oricum ai vorbit neintrebat si cu reactii intarziate. Iar eu nu te-am trimis la a studia o teorie (fara resursele necesare) ci la a te intalni cu Creatorul. De ce te temi sa incerci?
"Daca Terra ar fi fost plata, aceasta teoria ar putea fi valabila," - Gresit, ar fi contrazis Biblia. Mergi mai in urma cu cititul.
Nu simt nevoia sa intru intr-o polemica cu tine. Vacanta mea se termina, pentru ca unii nu mai sunt la scoala, ci chiar muncesc, platesc taxe, etc... Asa ca te rog respectuos sa inchei si sa te intorci la activitatile tale curente.
''Gresit, ar fi contrazis Biblia.'' - chiar numai comentez...
''Vacanta mea se termina, pentru ca unii nu mai sunt la scoala, ci chiar muncesc, platesc taxe, etc...'' - ce vrei sa spui cu asta? Ca este vina mea ca sunt poate cu mult mai tanar decat tine?
Oricum de ce imi mai bat capul, adica degetele tastand, las-o moarta ca nu o sa ajungem la nici un compromis, eu o sa ma intorc la activitatile mele, iar dumneata la ale tale.