In ce sa fii de acord cu mine? Mai gandeste-te. Te-ai bagat ca musca in kaca cand nu era cazul deloc. Vii sa-mi impui mie termeni!? Oare cine te crezi? De unde-ti apar pretentiile, mai "prietene"? Ai facut pe desteptu', dar se pare ca esti departe de a fi. Vii si te dai interesant, sa arati ce bine le mai stii, si ce prost e altul, asa-i? Este datorita caracterului tau egoist!? Mai esti si religios!? Urmezi o morala obiectiva!? Pe dracu'. Analizeaza-te putin.
Okey. In primul rand vreau sa mi cer scuze daca te am jignit cu ceva, si cred ca am facut o caci altfel nu mi pot imagina sursa parerilor tale despre mine. In al doilea rand:
1. Nu m am bagat ca musca. Doar am vrut sa clarific niste chestiuni. Am toata libertatea si toata capacitatea tehnologica sa raspund tie si oricui de pe acest site.
2. Nu ti impun termeni. Eu doar ofer alternative si explicatii in vederea termenilor tai. Eu nu am puterea de a impune.
3. Cine ma cred? Eu ma cred eu.
4. Nu fac pe desteptul. Nici nu stiu ce inseamna acest lucru.
5. Sunt religios dar eu cred ca am procedat destul de etic. Nu vad problema. Cat despre morala mea obiectiva, nimic nu e obiectiv.
6. Eu ma analizez nonstop. Tu mai bine te ai opri din a analiza pe altii.