Unii religiosi vor spune in continuare ca nu exista iar ceea ce a fost afisat este o simpla mascarada creata de guvernul mondial, exact cum spun de altfel si conspirationistii Pamantului plat.
Pentru altii, ar fi ceva ce le va cutremura foarte mult cunostintele si credintele lor deoarece au invatat ca noi suntem singura creatie a lui Dumnezeu. Asta va duce la nesiguranta lor ideologica ducand la o posibila neincredere in religie.
Altii, vor alege sa creada in Dumnezeu si in extraterestrii spunand ca ei sunt fratii nostri din acelasi Dumnezeu.
Altii vor deveni atei, deoarece vor vedea din ce in ce mai multe lucruri pe care stiinta le-a prezis sau le-a afisat conturand o cu totul alta realitate fata de basmul religios.
Unele biserici, pentru a nu-si pierde sclavii - pardon - enoriasii, vor spune ca poti crede si in extraterestrii, iar acest lucru nu va afecta credinta in Dumnezeu. Iar acesta este un exemplu real deoarece in 2008, daca nu ma insel, Vaticanul a facut aceasta afirmatie in urma declaratiilor oamenilor de stiinta de-a lungul anilor care au afirmat cu o foarte mare încredere si seriozitate ca sansele ca viata sa nu existe si altundeva in univers sunt extraordinar de mici, aproape 0.
Pai de ce ar afecta credinta in Dumnezeu?
Probabil pentru ca toti se bat in piept ca extraterestrii nu exista iar noi suntem singurele creatii ale Domnului. Ca daca Dumnezeu ar mai fi facut si pe altii, am fi stiut de ei.
Extraterestrii ar veni cu cunostinte cu mult mai complexe decat noi, cunostinte ce ii ajuta sa inteleaga universul cu muuuuult mai bine decat noi. Daca noi am prelua aceste informatii de la ei, s-ar putea forma o mega ruptura intre stiinta si religie. Acei extraterestrii ar fi mai evoluati cu sute de mii sau milioane de ani mai mult decat noi, deci la ei religia ori a luat sfarsit in trecutul indepartat ori nu a existat. Iar modelul lor de viata ar fi dovada pe langa multe altele ca scopul vietii nu ti-l da biblia, ci tu insuti. Si chiar istoria civilizatiei lor ar crea mari suspiciuni in religia mondiala deoarece noi ne-am tot mintit ca exista minuni, dumnezei, chemari de-ale lor, interventii de-ale lor, promisiuni de-ale lor, iar acei extraterestrii au dus o viata mult mai buna fara toate acestea, lucru ce ar decredibiliza in sfarsit minciuna asta "schizofrenica".
Lucrurile astea eu le spun, este parerea mea, iar eu nu sunt un om important si nici n-am vrut sa aprofundez subiectul. Dar gandeste-te cate lucruri ar aduce intalnirea cu extraterestrii iar cunostintele lor impreuna cu prezenta lor ce efect vor avea pentru religie. De-asta se bat astia atat de mult in piept ca nu exista si alte forme de viata. Vor sa elimine orice suspiciune prin minciuna nesigura.
Mai am o întrebare : dacă acei extraterestri atit de avansați sunt și ei religioși, și poate mai ceva ca noi? Tu ii vezi cum crezi tu, necredincioși care sa vina sa ne "deschida" mintea, dar dacă vin cu religii mai dihai ca ale noastre? Sau dacă vin cu adevărata cunoaștere a lui Dumnezeu, dovedind -o clar prin civilizația lor, ce ai mai zice?
Este confirmata?!
De la a avea șanse pana la a fi, e cale lunga. Eu am avut șansa să îau Covid de nenumărate ori pana acum, însă nu l-am luat.
Deocamdată, doar religia e confirmata.
Nici într - o carte de medicina nu scrie de planete. Pentru ca nu acela e subiectul pe care îl tratează. La fel e și cu Biblia. Ai vrea ca ea sa fie o enciclopedie care sa trateze orice subiect, doar pe motivul ca Dumnezeu le știe pe toate? Un doctor poate sa scrie o carte pentru copii, deși nivelul lui e net superior
Este pentru învățătură, dar spre mintuire, spre salvarea sufletului. Nu te pui sa citești o enciclopedie cand ești naufragiat pe o insula, și au scăpat mai multe cărți cu tine. Te va interesa nespus mai mult cartea cu tehnici de supraviețuire. Cam asta e Biblia. Problema e ca unii nu considera ca sufletul lor are nevoie de salvare, și o considera hilara.
Nici ateismul nu e dovedit ca fiind adevărat. E și el tot o credință. Nu poti dovedi ceva ce nu exista, dacă exista acolo unde tu nu ai cautat? Sau le știi absolut pe toate, de te poți pronunța.
Cu ateii, am deja de - a face. Încă citiva în plus, ce - i drept, mai evoluați, nu contează, tot aia e.
Dovezi am, pentru mine Dumnezeu nu mai tine de credință, e o certitudine, am văzut și trăit prea multe ca să ma mai pot îndoi.
In principiu e confirmata. Ca nu e la scara larga, asta e partea a doua. Ar gasi ei o vrajeala prin biblie de care sa se agate. Si s-ar apuca dupa aia de misionariat intergalactic.
https://www.livescience.com/alien-discoveries-2020.html
E foarte probabila, dar articolul nu sustine ca ar fi dovedita.
Unii crestini nu cred in evolutie. Ce te face sa crezi ca ei vor crede in extraterestrii?
Pai sa zicem ca se va valida existența lor
Cum pot nega ceva ce exista?
Ai fi surprins sa vezi ce bazaconii pot spune unii doar ca sa nege ceva ce nu le convine.
La fel cum neaga inaptii astia existenta Covid-ului... sau amuzantii aia cu pamintul plat.
Nu s-ar intampla mare lucru. Vaticanul de ani buni a confirmat posibilitatea existentei extraterestrilor creati tot de Dumnezeu.
Sunt sanse mai mari sa existe si extraterestrii si Dumnezeu decat sa scrii tu corect gramatical
Sunt mai mari sanse sa nu existe nimic decat sa fie un crestin bun si sa nu judece nonstop
Dumnezeu, Iisus, Raiul Adevărat, și toți îngerii Domnului sunt dincolo de Univers.
Nu neg ca diavolul care poate lua aparenta si de inger luminos, ca sa insele si sa piarda suflete, poate de asemenea sa apara ca extraterestru sau OZN. Existenta nu este la conditional-optativ, ci la prezent: esti sau nu esti, exista sau nu exista, tertium non datur. Existenta nu este la cheremul probabilitatilor sau al sanselor.
Fara Dumnezeu ca principiu ontologic, nicio existenta nu poate fi explicata. Iar Dumnezeu S-a facut cunoscut prin Mantuitorul Iisus Hristos. De la El avem o Biserica, avem o invatatura dumnezeiasca, cuprinsa in Biblie si Traditie, avem arhierei si preoti, avem Sfintele Taine, avem martiri pentru adevarul credintei. De la ET's nu avem nimic, in afara de fictiune! Cui ii place adevarul mai mult decat ideologia atee, vine la Hristos, care este Adevarul revelat in Persoana!
Nu va fi confirmată niciodată, degeaba vă faceți speranțe în chestii din astea inutile.
PS noua teorie arată că există o șansă ce tinde la 0(pentru cine le are cu limitele de clasa 11-a) ca să existăm noi(care existăm deja) , ce să mai zic de extratereștrii și infinități de bla bla bla
A fost confirmata anul trecut. Si cu religia nu se intampla nimic, oamenii sunt batuti in cap si au nevoie de asa ceva.
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: