| OctavianDanielMaria a întrebat:

Daca fac o arca ca a lui Noe si bag 16 animale din fiecare specie +8 oameni o sa supravietuiesc pana la destinatie fara sa mor asfixiat?

22 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Hai sa fim seriosi, Biblia are in mare parte sens metaforic. Nimeni cu exceptia crestinilor fanatici nu ar crede ca arca lui noe chiar a existat, si toate animalele au trait fara ca unele sa le manance pe altele.

Răspuns utilizator avertizat
| mentholinks a răspuns:

Fara gluma si panarama. Exista indicii despre un mare potop in toate mitologiile si traditiile plus calculul matematic care arata clar ca daca nu era potop la vremea respectiva, trebuiau sa existe mai multi oameni.

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Nu încerca pentru ca Dumnezeu nu e cu tine, cum a fost cu Noe. Si ar fi păcat de animale sa moara.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

În Biblie, arca lui Noe ar fi ajuns pe Muntele Ararat, în Turcia, după potopul care ar fi devastat lumea. Profesorul Raul Esperante crede că, dacă arca a ajuns în această regiune, ar trebui să mai existe încă rămășițe sau urme istorice care să ateste existența corabiei. „Scopul meu este să vizitez siturile din jurul muntelui și să strâng dovezi despre evenimentele catastrofice care ar fi avut loc atunci. Deocamdată, este prea devreme să anticipăm ce am putea găsi. Dar la momentul în care comunitatea științifică va putea atesta existența arcei, vom comunica acest lucru și publicului larg", a declarat Esperante, potrivit Daily Mail.

https://www.digi24.ro/......noe-851874

| sanboss a răspuns:

Tu eventual deasupra corabiei big grin

| sanboss a răspuns:

Oricum daca ai fi trait atunci, ai fi fost unul dintre cei din afara corabiei, deci ai pus intrebarea gresit.

| AndaAlexandra a răspuns:

Tu crezi ca arca a fost submarin? Arca arata ca un vapor. Avea aerisire.
Pe vremea aia nu existau atât de multe specii de animale, ca astăzi.

| AndaAlexandra a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

?
De unde vrei sa stiu eu asta? Nu am stat la usa sa fac inventarul?
Apa o lua de la ploaie. Rahatul si toate cele le arunca peste bord?

Nu am spus ca erau puține, am spus ca nu erau atâtea specii de animale ca acum.

?
Păi erau ceva, ca doar nu o construit ditamai vaporul doar pentru el.

Nu stiu.