Vezi ca ai gresit, potopul a fost prin 3300.Adica o inundatie prin Marea neagra sau prin Mesopotamia.
Aia e ipoteza acceptata de tine si de alti asa zisi oameni "de stiinta".
"potopul mondial" a fost acu aproximativ 12.000 de ani. Un asteroid lovind Greenlanda. Topind ghetarele cauzand cresterea globala a nivelului apelor : Tinand cont ca majoritatea asezariilor omenenesti sunt situate in apropiere de linia de coasta. Imagineaza-ti ce ar fi crezut ei.
De asta incalzirea globala/cresterea LENTA a nivelului apelor DIN ziua de azi este o problema mare.
Daca acum un asteroid similar ar lovi din nou Greolanda Pototopul s-ar repeta. Miliarde de oameni ar fi afectati
https://www.youtube.com/watch?v=hMTTFLiOwX0&t=689s
Sau asa. Nici de cum 'potopul lui Noe'.
Esti foarte exact in date, pesemne oi avea anuarul statistic al lumii incepand cu anul 4026...
Nici ingerii din ceruri nu stiu cand va fi sfarsitul lumii ( Evanghelia dupa Marcu 13 32), dar se vede treaba ca tu esti mai bine informat decat ei.
E adevarat ca doar Dumnezeu stie cand va fi a doua venire.
Dar Domnul ne-a lasat multe versete care sa ne dea o ghidare.
Cand va incepe antihristul sa conduca fiecare crestin stie cat va dura stapanirea lui conform bibliei
L-ai aproximat cu atata acuratete ca nu stiu unde este aproximarea. Eu nu sunt atat de patrunzator, n-am reusit sa calculez exact din Biblie 4026, 2370, 33. Culmea ca nici Parintii Biserici nu au calculat exact. Descrierea biblică a creaţiei nu este o "relatare ştiinţifică". Nu trebuie citită ca o informaţie ştiinţifică, ci ca o revelaţie divină şi adevăr spiritual.
Cele 42 de luni pot avea si alte intelesuri