Sau poate nu aveti curajul sa raspundeti, pentru ca sunteti prea lasi ca sa priviti adevarul in fata?
Halal credinciosi, sarmana "credinta" vai de tine cat ai decazut!
Inainte cand aveai puterea in mana ii ardeai pe rug pe cei care indrazneau sa gandeasca si sa intrebe, si iata acuma ai decazut atat de mult incat nu te mai poti apara nici macar cu CUVANTUL!
Pai cum sa credem ca Dumnezeu a creat lumea prin CUVANT, daca cei care cred sunt slujitorii LUI sunt niste muti care nu stiu sa foloseasca cuvintele intr-o confruntare bazata pe logica si ratiune?
Eu ma rog la Domnul Dumnezeu sa nu mai fiu atat de vorbaret, sa fiu mai tacut, sa imi ajute sa vorbesc si sa fac numai ce este bine
Pai atunci fa bine si aparati credinta prin CUVANT, ca doar nu vrei sa incerci sa ma convingi ca Dumnezeu Creatorul s-a razgandit si a nu mai pune pret pe CUVANT, nici daca acel cuvant vrea binele?
Atata timp cat faci parte dintr-o religie care apartine fiului care i s-a opus lui Dumnezeu, si i-a desfintat Legea, si l-a detronat din pozitia sa din biserici, fi sigur ca nici nu- I faci pe plac lui Dumnezeu si nici nu faci un bine!
1. Cine este "fiul" la care faci referire?
2. Cand si cum anume a dorit sa-l detroneze pe Dumnezeu de pe tronul sau ceresc? Cum se impotriveste Tatalui ceresc?
1 Fiul este acela care era dinainte de toti vecii!
2 Vezi detalii In Isaia 14, 12.
3 Anuland Legea lui Dumnezeu si lasandu-se slavit in biserica ca Dumnezeu vezi 2 Tesaloniceni 2:4