Talharul de pe cruce era intr-o situatie cu mult mai grea dar are parte de mantuire, totusi NU MAI EXISTA asemenea situatii la ora actuala. NU exista un om bun si alcoolic, desfranat, destrabalat care sa nu doreasca sa fie in cer dar totusi sa ajunga acolo. Cine crezi TU ca il va duce in CER cand el nu are relatii cu cel care da APROBAREA pentru "buletinul" de RAI si cand nu se duce la 'ambasada" (biserica) unde se dau VIZE pentru CER? Cum poti ajunge intr-o tara pentru care sunt necesare vize IAR TU sa nu te duci sa faci cerere (BOTEZ CONSTIENT) la "ambasada" (biserica) pentru VIZA? Oare vei capata acea viza, eu nu cred dar nici nu sunt in masura sa dau vize.
Eu pot face unul fals daca faci asa comparaii, lol
Fals faci, fals gasesti.
Nu este un adevar obiectiv ca ar exista raiul. Deci cum am putea sti acest lucru?
Daca vrei sa canti pe norisori lui iahve pe vesnicie sa te pocaiesti, daca ti de sanatatea ta te lasi de asa ceva, in biblie nu scrie sa ti traditi religioase sau sa mergi la biserica
Nu prea am inteles ce vrei sa spui dar desfranatii nu vor fi in Imparatia lui Dumnezeu, cei care au gresit trebuie sa se pocaiasca si sa duca o viata curata.
Credinta trebuie sa fie insotita si de fapte.
Eu o sa fiu desfranat si in ajunul pasteluiStiind ca Pastele e o sarbatoare iudaica, fiindca au scapat de sub jugul egiptean.Nu are nici o treaba cu invierea lui Iisus.Sau data de 25 decembrie cu nasterea lui.
Pastele sarabatorit in prezent nu are nici o legatura cu Hristos. Ghiftuirea cu miei si nitel vin si paine nedospita pentru cresterea apetitului pentru carne de miel injunghiat. Trezirea la beutura si friptane dupa un post lung. Si zombie se ghiftuiesc cu nesat in filme.
Pai esti deja in RAI, dar in loc sa te comporti ca un sanatos mintal, vei muri repede fiind un om RAU cu sinele, Citeste Luca 17:21 si vezi ce spune!
Nu frate, trebuie sa te lasi de pacatele alea si sa le marturiesti la duhovnic, fara pocainta adevarata nu exista mantuire.
anonim_4396 întreabă: