Depinde de la fată la fată, eu de exemplu nu te-aș stresa, mi-ai plăti când ai avea tu chef
Dai dovada de neseriozitate. In momentul in care ceri bani, calculeaza-ti bine data sigura in care ii poti inapoia si comunica aceasta data persoanei in cauza, si daca ea este buna si convenabila pentru acea persoana, care si ea la randul ei isi calculeaza perioada de timp cat poate sta fara acesti bani, va accepta sau se va mai gandi. Domnul Iisus spune ''Da'' sa fie ''Da'', iar ''nu'' sa fie ''nu'', fara exceptii, (da... trebuia sa iti dau banii atunci dar...)
Noi trebuie sa fim punctuali, seriosi si respectuosi.
Asigura-te ca poti indeplini lucrurile pe care le-ai spus.
Tu nu ai copii nu? adica o fata.
In legatura cu amanarea datoriei, ca uit sa mai platesc s-au sa ii dau inapoi nu e ca atunci cand o fu+ti si o lasi balta. Ce vreau sa spun eu e ca nu e la fel de urat ci pur si simplu am uitat si atat.
O aman pentru ca nu am cu ce, dar ce vreau sa te intreb e:
Mar putea reclama la politie pentru furt daca nu ii dau banii inapoi? s-au m-ar putea da in judecata pentru asta?
Da. Iti oferi niște obiceiuri care te vor urmări toată viața. Nu vei avea parte de bani daca esti un asemenea om, oricât de mult crezi ca ai parte de Ei, vei pierde mult cu o asemenea atitudine
De ce nu o intrebi direct pe ea? Noi îți putem Răspunde, dar răspunsurile noastre vor reflecta strict propria persoana.
Eu, spre exemplu, nu as simți ca "îți Bati joc", ci ca nu îți pasa. Și pentru a înlătura orice Neînțelegere, as vrea ca tu sa îmi spui exact de ce amâni. Sa știu dacă o faci pentru ca ai uitat/ nu vrei/ n-ai chef SAU pentru ca îți este greu sa o faci din nu stiu ce motiv. Eu, as înțelege dacă ar fi așa. Dar eu nu sunt ea, deci anunța omul sa știe ca nu ești nepăsător, ci chiar te-ai stresat sa scrii despre asta pe tpu.ro și cauți sfaturi de la o mâna de necunoscuți