anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dacă îi cer un semn lui Dumnezeu (gen,îl rog ca o piatră să fie udă iar restul ierbii să fie uscată ), înseamnă că îl ispitesc?

18 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Nu cred că e păcat, e bine să ceri un semn.Eu cred că Dumnezeu se bucură să=L provocăm.

| Daniel323 a răspuns (pentru ania):

Eu l-am provocat sa-mi demonstreze ca este adevarat ce scrie in Biblie.
Mi-a raspuns ca, nu este nevoie deoarece oricine cu un minim de inteligenta isi da seama si singur ca este doar o poveste inventata de oameni.

| RAY a răspuns:

Credinta nu necesita semne

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da, dar nu e el atât de prost să pună botul pentru tine.

| Celcestietot a răspuns:

Eu am făcut asta mai demult și mi-a dat și nu orice semn. Părerea mea este, că nu ar fi păcat, deoarece vrei să îl cunoști pe Dumnezeu (să vezi dacă există), să îți întărești credința și să nu te mai îndoiești sau mai știu eu ce. Dumnezeu nu lasă pe nimeni nelămurit, doar că dacă vrei așa ceva trebuie să ai răbdare îndelungată și să fi atent la ce îți dă El. Daca voi credeți că este păcat, puteți să îmi dovediți contrariul.

| minrest a răspuns:

Nu, inseamna ca vrei sa intri in comunicare cu El. Trateaza cu el deschis, proorocul Elisei a lovit cu mantaua apa si a strigat la cer: ''Unde este acum Domnul, Dumnezeul lui Ilie?'' Nici la femeia de serviciu nu strigi asa: ''Unde este acum femeia de serviciu, cand e murdar scaunul la toaleta?'' Dumnezeu nu S-a suparat, a despartit apa Iordanului. Cere-I sa iti dea ceva... daca e asa capabil, cere-i ceva nu foarte mare, pentru inceput. Ai vrea sa vorbesti cu mine la telefon? Daca vrei, iti dau numarul in mesaj privat.

| Holiday a răspuns:

Nu, inseamna altceva, dar nu-ti spun ca te superi...laughing

| anonim_4396 explică (pentru Holiday):

Zi-mi,dar dacă e e cu înjurătură, avertizează-mă

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Îngerul Domnului i-a cerut lui Ghedeon sa izbăvească pe Israel din mana madianitilor.Nu trebuie judecat pentru ca a cerut un semn de la Dumnezeu pentru ca era o misiune prea mare pentru el.
Dumnezeu la ascultat ca sa aibă incredere ca va fi cu el si ca va bate pe Madian ca pe un singur om.
Noi nu avem de luptat decât cu cel rău dar Biblia ne arata cum sa ne înarmam fiecare ca sa putem ținea piept uneltirilor diavolului: Efeseni 6/13-17
"De aceea, luați toată armatura lui Dumnezeu, ca sa va puteți împotrivi in ziua cea rea, si sa rămâneți in picioare, după ce veți fi biruit totul.
Stați gata dar, având mijlocul încins cu adevărul, îmbrăcați cu platoșă neprihănirii, având picioarele încălțate cu râvnă Evangheliei păcii.
Pe deasupra tuturor acestora, luați scutul credintei, cu care veți putea stinge toate săgețile arzătoare ale celui rău.
Luați si coiful mântuirii si sabia Duhului, care este Cuvântul lui Dumnezeu."
In felul acesta la înfruntat Domnul Isus pe Diavol imediat după ce a fost botezat.

| Mircea08 a răspuns:

Credinciosii CRED!, iar mantuirea vine tocmai prin aceasta credinta. Tu daca vrei un semn de la Dumnezeu, inseamna ca vrei sa fii sigur, iar in acest fel ma intreb si eu te mai poti matui prin credinta? Ce castigi daca stii sigur si nu te mai poti mantui, asa cum s-a intamplat cu diavolul de ex? Poate ca nu este chiar asa cum spun eu, dar o logica exista!

| Florin9Florin9 a răspuns:

Da, o să-ți dea un semn când consideră El că trebuie.

Răspuns utilizator avertizat
| Helper07 a răspuns:

Da, Ghedeon s-a cait ca a facut astfel dar Dumnezeu a facut cum dorea ca sa-L asigure. Ai cere un semn lui Dumnezeu inseamna intr-un fel ca nu ai incredere in El. Nu te ruga pentru ca Dumnezeu sa-ti dea un semn, roaga-te pentru ca Dumnezeu sa-ti descopere tot ce te nelamureste si calea spre vesnicie. Nu trebuie sa-i cer un semn lui Dumnezeu, atunci cand vrea sa-mi spuna ceva o face printr-un mod sau altul si parca imi dau seama de asta iar cand o fac, ma gandesc ca am primit acel mesaj nu de la un om, un cantec, un film, o reclama, un peisaj, etc ci de la El. De multe ori Dumnezeu probabil a vrut sa-ti comunice ceva, invata sa asculti.

| hyozanryu a răspuns:

Crede si cerceteaza(opusul la zic unii). Bate la usa si ti se va deschide.Cauta-l pe Dumnezeu si il vei gasi.
Este pacat, dar nu deznadajdui, cu totii gresim, te spovedesti(urmezi canonul dat de duhovnic incerci sa nu mai faci, repeti si Dumnezeu te ajuta sa nu mai cazi in acel pacat(mic, mare).

| HenryPericol a răspuns:

Nu văd de ce Dumnezeu ar apleca urechea la tine din atâția oameni care sunt mult mai puternici în ale râului sau ale binelui.

| Yuratchka a răspuns:

Pacatos ca tine nu mai este *preach*✝✡

| anonim_4396 explică (pentru Yuratchka):

N-are sens ce zici

| PassportMax a răspuns:

Inseamna ca nu ai credinta.