| Antipaticu a întrebat:

Daca ii cinstesc pe zeii mayasi, o sa scap cu viata in 2012?

24 răspunsuri:
| Esperança a răspuns:

Ce tot ai cu 2012? am vazut ca ai zis undeva ca scrie in Biblie ca in 2012 vine sfarsitul lumii... La inceput am crezut ca esti vreo crestina, dar pe parsurs mi-am dat seama ca esti cineva care nu face decat sa ia Numele Domnului in desert.

| Esperança a răspuns:

Esti penibil/a!

| Varahil a răspuns:

Hai,ma frate, ca te misti prea repede pentru mine.M-am interesat.Cultul zeitei Amaterasu nu mai e din 1945, cand a fost interzis de imparat,impreuna cu toti zeii antici japonezi(Uzuma,etc). Acuma legat de zeii mayasi, o sa-ti raspund printr-o intrebare: pe mayasi i-au ajutat cu ceva, de au disparut toti?

Răspuns utilizator avertizat
| Varahil a răspuns (pentru Antipaticu):

De care dintre ei? Na, la cat de pios ai devenit in ultimul timp.Glumesc,normal! Acuma serios:atunci cand cineva da o data fixa legata de sfarsitul lumii, MINTE! Oricum, odata si odata tot vom muri.Eu cred ca important e cum traim pana atunci! Eu o sa ma rog la Dumnezeul meu pentru tine, ca sa nu-ti mai faci atatea griji, pana gasesti tu la cine sa te rogi.ca mi se pare mai sigur! Bafta!

| xname23 a răspuns:

Nu! daca nici mayasii nu au fost salvati de ce crezi ca ai fi tu?

| MaryIngerPazitor a răspuns:

Zei? Iti bati joc de mine?! Unde ai vazut tu dovezi ca exista zei? Vorba lui SyLvYuTzu, despre Dumnezeu exista nenumarate dovezi! care au raspuns la aceasta intrebare(parerea mea, stupida)vad ca sunt credinciosi si au mare dreptate(majoritatea)! Asa ca nu mai posta intrebari de genul asta! Pa!

| adisuper a răspuns:

Daca te inchini mie o sa traiesti pana in 3000

| SyLvYuTzU a răspuns:

Uitel ma! Incep sa cred ca ai o obsesie pentru zei!
Uite cum stau lucrurile!
Nu exista zei mayasi si nu vine nicio apocalipsa in 2012!
Sunt numai prostii!
Tu trebuie sa te inchini doar la Dumnezeu!
Si nu vine sfarsitul lumii in 2012!

| FucktheSystem a răspuns (pentru SyLvYuTzU):

Și de unde ști tu că zeii mayași nu sunt cei adevărați și că Dumnezeu e?
De unde ști că Buddha nu e cel adevărat, sau Allah? Că așa ți-a spus mămica când erai mic și ai rămas cu fixația?

| SyLvYuTzU a răspuns (pentru FucktheSystem):

Dumnezeu e Cel adevarat!
Nu exista alti zei!
Allah si Budha sunt in mintea unor oameni prosti care se inchina la nimic!
Ei cred in zeii astia dar de fapt nu exista!
Nu s-a dovedit niciodata si nici nu se va dovedi ca zeii astia exista!
Despre existenta lui Dumnezeu sunt nenumarate dovezi!
Tu crezi ce vrei dar faci mare pacat daca crezi si te inchini la ceva care nu exista!

| Squirtle a răspuns (pentru SyLvYuTzU):

Salut,
Enumera te rog 10 dovezi.

Zici asta pentru că te-ai născut într-o familie ortodoxă, dacă te nășteai într-o familie de musulmani ziceai același lucru despre Allah. Asta e chestia acare voi nu o puteți conștientiza, vă depășește cu mult nivelul.

| SyLvYuTzU a răspuns (pentru FucktheSystem):

Pai da! Asa e!
Dar eu zic ca zeii astia sunt inventati pentru ca nu s-a dovedit niciodata existenta lor pe cand a lui Dumnezeu s-a dovedit!
Si pentru celalalt (Squirtle) sunt multe dovezi! Acum nu le mai stiu dar poti sa te uiti in biblie daca ai asa ceva sau poti sa cauti pe google!

Crede-mă că am citit biblia și n-am găsit dovezile existenței dar fie... Rămâi în lumea ta.

| MaryIngerPazitor a răspuns (pentru FucktheSystem):

In care lume? Poate in rai, in lumea in care tu nu vei intra!

| Crazyfish a răspuns:

Nu.
O sa scapi pur si simplu.