Bună întrebare.Nu a trişat, a înviat pentru că aşa a vrut Dumnezeu, iar El a realizat faptul că Fiul Său murise şi l-a înviat.
Pentru ca daca nu ar fi inviat moartea Lui nu ar mai fi avut nicio valoare.prin faptul ca a inviat inseamna ca a biruit moartea deci toti cei care isi pun credinta pentru mantuire in El automat dupa judecata vor fi nemuritor
Tu ai asistat la invierea lui?
Din pacate nu am asistat / ce legatura are isus cu evolutia? eu nu cred in evolutie ca tu in religie / eu nu sunt inchis la minte accept si lucruri noi / nu uita stinta e mereu noua nu vechie apropo cine a inviat zi-mi un om de care e scris in istorie?
Apare in istorie cumva eu asta te-am intrebat
Minunat este ca Hristos Se rastigneste si invie pentru noi la fiecare Liturghie. Imi pare rau ca nu stii asta.
''Minunat este ca Hristos Se rastigneste si invie pentru noi la fiecare Liturghie. Imi pare rau ca nu stii asta. ''
E prea tare, nu pot sa-mi potolesc rasul... Parca-l vad pe iisus batandu-si singur cuie, si iti dai seama, face asta de cateva ori in 24 de ore, pentru ca, astfel de liturghii se tin pe mai multe meridiane. Acum am aflat si ce treburi are iisus pe lumea cealalta. Oricum, mult prea amuzant...
Te-as sfatui sa o iei pe rapunzell de mana si sa mergeti sa o cautati pe alice in tara minunilor... Sa inteleg ca iisus e un fel de emo la scara mai mare, are experienta, sa te rastignesti singur... Probabil zice: ''turn off the lights'' si e rezolvata problema, iar invierea e treaba barbosului, iar cum totul se face dintr-un joc de cuvinte e de ajuns un: ''turn on the lights'' si totul revine la normal.
Daca tot se rastigneste la fiecare liturghie, de ce mai facem cacaturile astea de liturghii?. Ca sa sufere iar?...esti bestiala...dar nu in viata de pe pamant.
Iti zic si tie ce le-am zis si altora: nu stii, nu vorbi! Si mai ales, nu vorbi urat de cele sfinte. Se numeste blasfemie
''Ba crede-ma ca o faci! Chiar si acum!''
îîîî Vvvaaiiii, cum aşa?! De ce te-aş crede?! Auzi, cică să o cred... să cred pe cineva care işi spune rapunzell Ai mai mult de 12 ani?! Cred că nu, deocamdata eşti la stadiul de clovn la poarta împaratului din ţara minunilor. Atitudinea ta, denota mult infantilism si ma amuza de fiecare data...
''Daca tu nu-ti poti depasi limitele, este problemuta ta.''
limitele?! Toti nebunii au prieteni imaginari, vorbesc cu ei, ti-i arata, toti acestia depasesc limitele, vezi tu, cand obiectivitatea dispare si construirea credintelor nu este bazata pe fapte palpabile, reale si demonstrabile oricand, apare boala, toti cei de la casele de nebuni au depasit limitele perceptiei unui creier sanatos, dar au depasit si simturile ratiunii, realitatile lor bazandu-se pe baliverne.
Ma trece cacarea...ai efect laxativ.
"Fiindca asa scrie in biblie", evident! In alta ordine de idei, treaba cu inviatul poate bine mersi sa fie o poveste - iti dai seama ca biserica ar face ORICE sa nu se afle adevarul, in cazul in care ar aparea dovezi, nu?
Nu a trişat. Şi de înviat, a înviat pentru a arăta că E Fiul Lui Dumnezeu. După, S-a Înălţat, "şi de atunci şade la Dreapta Tatălui "
Înţelegi?
Pa, pa!
Dar crezi ca daca nu era fiul lui Dumnezeu avea curaju sa se omoare pentru pacatale noastre? Fara sa reinvie.