| fetitaCUPiscoturile a întrebat:

Daca iIsus ar veni maine, credeti ca americanii il vor diseca ca pe un extraterestru? Ar fi in stare de asa ceva!

Răspuns Câştigător
| Trinitas a răspuns:

Cand Iisus se va cobori iar pe pamant vor veni doi oameni in halate albe si il vor duce intr-o cladire cu pereti capitonati unde va sta impreuna cu Fecioara Maria, Allah, Budha si Sf Petru.

18 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Domnul Isus cand va veni, va veni ca judecator, in toata slava si puterea.
Efeseni1:19-22,,Si care este fata de noi,credinciosii,nemarginita marime a puterii Sale,dupa lucrarea tariei puterii Lui,pe care a desfasurat-o in Hristos,prin faptul ca L-a inviat din morti si L-a pus sa sada la dreapta Sa in locurile ceresti mai pe sus de orice domnie,orice stapanire,de orice putere,de orice dregatorie, nu numai in veacul acesta, si in cel viitor.El I-a pus totul sub picioare!,,

| cristi202 a răspuns:

Or fi americanii in stare de orice, insa daca miine Isus va veni, nu va mai veni ca simplu om, ci in toata splendoarea lui de Dumnezeu, si atunci nu numai americanii, dar orice om de pe pamintul acesta Il vor recunoaste ca Dumnezeu. Si ce ar putea sa ii faca cineva? Nimic. Decit sa ii recunoasca suprematia. Si asta chiar va fi cindva. Nu stim noi cind, dar va fi.

| Trinitas a răspuns:

Lasati norii de slava, Gizas va conduce asta:
http://2.bp.blogspot.com/......car+24.jpg

| fetitaCUPiscoturile explică:

@cristi202 va veni in taota splendoarea lui in costumu lui adam sau cum /?

| V3ra a răspuns:

LOL ce intrebare,pai cand va veni Iisus pe pamant iar,atunci va fi sfarsitul lumii si NIMENI nu va mai avea putere asupra LUI, el e Dumnezeu doar! Va veni sa judece lumea, cum sa il disece americanii-simplii oameni, pe Dumnezeu?

| OmletteDuFromage a răspuns:

De unde stii ca nu a venit deja si astia l-au dus in area 51?

| carminaburana43 a răspuns:

Ar fi in stare dar daca este cum se afirma foarte puternic nimeni nu i-ar putea face rau.Si in trecut i-au facut rau pentru ca asa era menirea lui sa dea o pilda omenirii ca altfel oamenii care erau vesnic destul de barbari nu ar fi avut in ce sa creada.Trebuie cineva sa se jertfeasca ca oamenii sa inteleaga anumite treburi dar unii nici chiar atunci nu inteleg.E problema lor ei au de pierdut daca se incapatineaza.Asta ar fi ca si atunci cind un tata se jertfeste pentru fii sai unii aprecieaza acest lucru altii impusca mana ce le-a dat paine.

| saria a răspuns:

Daaaaaaaaaa,de ce nu sunt ei in stare

| florina200 a răspuns:

In nici un caz nu nu si nu

| oliviaaa a răspuns:

Cred ca nu isus este alceva iar extraterestri sunt altceva gandeste-te un pic si fa comparatie!happy

| sentifo a răspuns:

Nu numai americanii.cred ca oricine ar face asta. nu cred ca am evoluat prea mult de la prima venire a Lui.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca Iisus ar veni maine, nu ar mai veni tot smerit, ci ar veni ca un Dumnezeu Adevarat ce este, sa judece vii si mortii. Nimeni nu I-ar mai putea face nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai pus gresit o intrebare sau ai pus-o prosteste; trebuia sa intrebi; oare cand va veni Iisus eu in care parte o sa fiu? in stanga lui? sau in dreapta lui? si cum imi va spune? vino binecuvantatul tatalui meu? sau fugi din fata mea blestematule? in focul gheenei?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fetito cu piscoturile? am vazut fundita si stupizii si sant foarte edificat.esti atee, esti cea mai desteapta atee de pe TPU.bravo.mai trebuie doar sa-i pupi in fund pe ateii consacrati, ca sa fii primita in gasca.moaaama ce tare.esti atee, esti atee uraaaaa. disteapta lu mamica-ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ema parcă a zis că va veni pe nori de slavă, deci e mai tare un ăsta:
http://www.free-wall-paper.com/......com-11.jpg
Sau un isus?

| aigi1 a răspuns:

Normal ca nu doar e om straight face

| Antogirl a răspuns:

Tu gandesti>? ce intrebare stupida.Cum sa il disece pe Isus americanii, cred ca nu faci eligie sau ai facut la scoala

Întrebări similare