Ce facea Jesus acum 2000 de ani? Mergea pe apa si alte "minuni".Si noi avem iluzionisti in zilele noastre, unul este David Blaine, si ala face unele lucruri care par imposibile.
Trebuie sa faca ceva extrem de magic, ca sa fie crezut, dar cum lumea judeca mai intai, daca nu face ceva "wow" sigur il apostolesc cu o camasa de forta si o sa-si petreaca cinele de taina intr-o camera pufoasa.
Tu nu ști ce înseamnă " a judeca".
Eu doar ti-am pus o întrebare!
Răspunde te rog!
Şi, drept răspuns, le-a zis: „Duceţi-vă de spuneţi lui Ioan ce aţi văzut şi auzit: orbii văd, şchiopii umblă, leproşii sunt curăţaţi, surzii aud, morţii învie, şi săracilor li se propovăduieşte Evanghelia. - Luca 7:22
"aşa că noroadele se mirau, când au văzut că muţii vorbesc, ciungii se însănătoşesc, şchiopii umblă, şi orbii văd; şi slăveau pe Dumnezeul lui Israel!"
Da am vazut.am mai vazut si ca mai toate au fost explicate sau mai bine spus demascate.
Nu va bateti joc de Isus, de Dumnezeu, ca intr-o zi o sa va para rau.
¨Dati cinste Fiului, ca sa nu se manie si sa nu pieriti pe calea voastra, caci mania Lui este gata sa se aprinda¨ Psalmii 2:12
In conditiile in care un mare filozof a numit pamintul asta "caminul de alienati mintal al Universului", e adevarat, ar ajunge in mijlocul nebunilor (apropos, Biblia zice chiar asa: ). Insa cind va veni, nu va mai veni ca simplu om, ci ca Dumnezeu care imparateste peste tot si toate. Si va fi grav pentru unii care rid de el acum.
Bah. inainte sa puneti niste intrebariiiii... gantiti`va mai bine. sa nu pareti in fata lumii niste " nesanatosi " la cap
alexbanuiescu38 întreabă: