| afksbhbaws a întrebat:

Daca imi fac pasaport biometric imi vand sufletul diavolului?

37 răspunsuri:
| Thunderstruck a răspuns (pentru anonim_4396):

Incredibil cum a putut doamna EmaS, o credincioasa adevarata sa se ia de cum scrieti, m-am uitat foarte atent si nu am gasit absolut nicio greseala.Lipsa de argumente din partea unui credincios va zic (,) ca e ceva care nu prea vrei sa intalnesti. Incep prin insulte si termina cu niste corectii gramaticale tampite.

| EmaS a răspuns (pentru anonim_4396):

Aha, banuiesc eu ce natie esti.Sunteti niste acrituri. Tu ai inceput sa ma iei in suturi.Eu doar ti-am raspuns cu aceeasi moneda.

| afksbhbaws explică (pentru anonim_4396):

Da, dar in Biblie scrie ca cine nu detine semnul fiarei nu va putea cumpara, vine etc. In aceasta situatie este folosit doar pentru a calatori. Un astfel de pasaport are valabilitate doar 5 ani. Cand v-a expira imi voi face unul clasic si datele de pe cip nu vor mai fi verificate si nu mi se v-a mai lua amprente. Asta e parerea mea. Tu ce crezi?
P. S. Am pus intrebarea pentru a afla parerile celorlati. Nu detin pasaport biometric.

| TheUnForgiveN a răspuns:

Hai ba da-o..Nu ma nu. Daca iti vinzi sufletul diavolului pentru faima si bani, da. Daca iti lasi viata condusa de bani si alte bunurile materiale si uiti de sentimente, de prieteni..Cam asta inseamna sa-ti vinzi sufletul. Din ce stiu si eu, mare filozof.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asyalex? cipul biomrtric va inlocui toate documentele si banii si valorile.ala va detine toate informatiile despre tine inclusiv ce ganduri ai.nu vei mai fi om.ci doar un numar pe un ecran disponibil fortelor oculte, precum personajele din jocurile tale de pe calculator.asta e controlul total. tu crezi ca marfurile si, edicamentele.si aparatele electrcasnice si orice marfa vanduta nu are codul de bare care include si 666? se va sti si ce cumperi si cat, si de un de, si de ce. tu crezi ca antihristul este prost? vai de tine si de cei ca tine care nu vedeti inceputul lucrarii.

| afksbhbaws explică (pentru anonim_4396):

Stiu mult mai multe lucruri despre acest subiect decat crezi. Am pus intrebarea de mai sus pentru ca imi fac griji pentru o persoana apropiata care si-a facut. Multi care ar fi in locul meu, probabil si tu, si-ar face griji pentru ca una e atunci cand e vorba despre altcineva si alta cand e vorba despretine. In final am aflat raspunsul, iar acea persoana nu va pati nimic. Nu mai judeca dupa aparente si nu profita de anonimatul pe care ti-l ofera internetul in scopuri rele(nu ma refer la raspunsul tau). Dumnezeu sa te ajute!

| frederiq a răspuns:

Lasa-mi un nr de tel sau o adresa de mail la adresa clm@mailbox.hu