Eu zic că dacă zbori cu Taromu' te apropii mai mult...da' tu faci ce vrei.
Nu oricine imi zice Doamne, Doamne, va intra in imparatia lui Dumnezeu, ci cel ce face voia Tatalui din ceruri!
"Pe vremuri, oamenii aveau cruce de lemn si inima de aur.Acum, au cruce de aur si inima de lemn"
Dar trebuie sa fie cat mai aproape de zona genitala altfel nu se face conexiunea bine.
Degeaba iti faci cruce sau porti un lantisor cu cruce daca nu esti aproape de d-zeu cu sufletu
"mersul la biserica nu te face credincios, asa cum nici statul in garaj nu te face mecanic " daca vrei sa fii mai aproape de Dumnezeu roaga-te, fa fapte bune etc
Nu!
ce e cu tine? nu scrie in biblie "să nu vă faceţi tăieturi pe trupurile voastre, nici semne cu împunsături să nu faceţi pe voi [...] [Leviticul 19:28]" oare daca trebuia sa ai un tatuaj, nu iti dadea Dumnezeu unul cand te/ai nascut? asa cum altii au unele semne din nastere, acelea sunt tatuajele lor. Iar lor la trebuiau la ceva. Daca tu nu ai, inseamna ca nu iti trebuie.
citeste aici http://blog.pustniculdigital.info/articole/145/ si poate te vei lamuri. momentan, crestin ortodox. ro este indisponibil, dar va fi in cateva zile, speram.
Imi pare bine ca vrei sa fii mai aproape de Dumnezeu dar, crede-ma, mersul la biserica, postitul, rugaciunea sincera, te vor ajuta mult. iar un tatuaj, de orice fel, nu este o modalitate de a te apropia de Divinitate, facand ¨imbunatatiri¨acolo unde Dumnezeu ¨ a uitat sa finalizeze¨. Imposibil.
Mai bine cumparati un lantisor sau o bratara cu o cruce.a tatoa e un pacat din cate stiu.
E chiar pacat! numai cu credinta poti fii mai aproape. poti sa faci 10 cruci degeaba! nu fa greseala asta.si mie imi plac tatuajele.da nu din astea.si nu permanente. daca as putea mi-as face pe un an 2.
VLadAlexandru05 întreabă: