Noi suntem educați ca să ne respectăm semenii. Dumnezeu ne educă și mai mult, și ne spune ca să-i iubim.
Dacă noi facem contrariul, atunci facem voia celui rău, și vom dobândi o educație ca a celui rău, educație ce îl va duce la pierzare și pe el și pe toți aceia care îi fac voia.
Cine face voia celui rău, este ca și cum își pune singur pe frunte sau pe mâna semnul lui.
Pai am fost si mi-a zis ca nu are nimic
Mergi la biserică si roagăte la Dumnezeu.
Doamne Dumnezeule meu Vin către tine cât de umil pot eu să-ți fiu să-mi mârturisesc păcatele mele faptele mele greșelile mele față de toți oamenii pe care le-am greșit nu am avut minte Doamne n-am avut putere Doamne nu am putut înțelege Doamne Dumnezeule ce mise întâmplă si cădeam ușor pradă la mânie la ură la dușmănie la furie la mânie iartă mă Doamne că eu am judecată Oamenii pe care eu nici cunoșteam cu Adevărat Doamne nu vreau bogăție și nici faimă vreau sa fiu un om din nou Doamne atâta îți cer ai milă de mine Doamne si ajută ma să înțeleg din lumea asta care fac parte îți mulțumesc Doamne Dumnezeule meu că ai nu mă lași să cadă că nu lași pe drumuri că mă ridic atunci când vezi că sunt la pământ și pui pe piciore Doamne eu am nevoie de mila ta si bunătatea ta daca tu Doamne Dumnezeule meu consideri că meri cu Adevărat mila și bunătatea ta Amin. Nu mă lasă Doamne Amin.