Din punctul meu de vedere, care nu cred într-un zeu oamenii sunt de vină.
Dar dacă ar fi să en gândim din punct de vedere teologic Dumnezeu a creat oamenii și știa de când i-a creat ce o să facă, deci ar fi vina lui.
Depinde cum vrei să o vezi.
Bine inteles ca este omul de vina, nu poti pasa prostia si incompetenta noastra pe altcineva, fie Dumnezeu sau extraterestrii. Daca 90% din oamenii de pe planeta nu ar dorii sa inceapa acest razboi, nu ar fi nici un razboi, ar iesii toti in strada si i-ar distruge pe cei care dau ordinele.Dar nu o sa se intample niciodata acest gen de unitate, deoarece noi suntem rai si prosti, iar inevitabil omul se va autodistruge. Oricum nu cred ca liderii sunt atat de prosti incat sa faca asa ceva, au ei metode mai bune si mai eficiente de exterminare in masa, decat un razboi distructiv care va distruge inevitabil si planeta.
Daca am iesi in strada ot noi am fi prosti.Pentru ca numai exista suficiente resurse si daca un razboi nu imputineaza radical populatia atunci o sa murim toti de foame.
Daca nu incepe razboiul o sa murim de foame cu totii. Deci cu ce suntem noi de vina ca nu este suficienta mancare pe Pamant si suntem nevoii sa recurgem la violenta?
Pai suntem vinovati ca ne-o tragem mult prea des si fara protectie, iar cand mai aud un crestin ca spune ca e pacat sa faci sex cu prezervativ si el are vreo 10 frati, 15 copii iar el sta ca nesimtitul fara sa isi faca griji de ce s-ar putea intampla daca toti ar face ca el si ca asta e porunca Dumnului sa ne inmultim pe tot pamantul, imi vine sa il extermin.Eu zic ca cel mai bine ar fi sa raspandeasca un virus, care sa ne omoare in masa si sa se ia foarte repede si usor, dar numai la om.Sunt sigur ca ar putea crea un astfel de virus, iar apoi sa ne minta ca nu gasesc antidot, e cel mai convenabil, de ce sa te complici cu un razboi?
Uite cine vrei tu! Daca mori de bombe, de ce trebuie sa faci atatea spume? Stai calm fiule ca sfarsitul poate sa vina in noaptea asta pentru tine. Poate faci infarct
Am uitat sa mentionez ca minorii nu au voie sa dea raspunsuri?
Dumnezeu sa te binecuvanteze.
Aceasta este o intrebare foarte retotrica cu un raspuns clar si sigur OMUL pentru ca Dumnezeu a dat libertate omului de a face ce vrea si de aceea omul isi face tot raul cu mana sa. Si in primul rand eu nu cred chestiile astea despre 2012 pentru ca poate nu vom mai ajunge pana in ziua aceea poate vine pana atunci IISUS : nn nu stiti nici clipa, nici ora`` zice Iisus. Asa ca nu soerati intr-un sfarsit sau intr-un razboi modial astea sunt doar bazaconii cu scopul de a face bani
Eu merg cu Dacia cu 380 la ora si dau din greseala peste Obama
Si asa a inceput
Daca incepe razboiul ne trebuie multe tankuri si Humve daca nu singura scapare e o bomba atomica
Sigur ca omul va fi de vina.
Nu putem da mereu vina pe divinitate.
Acum depinde si care ar fi motivul din care a inceput totul
100% oamenii. Dumnezeu vrea pace si armonie. daca incepe razboiul trebuie sa te rogi mult la Dumnezeu, caci o sa te protejeze. singura scapare este DUMNEZEU.
madalinbb19 întreabă: