Bine punctat. Presupun că înțelegi că suntem în vremurile de pe urmă.
Citește Daniel 9 și vezi ce face cel de care Biblia nu spune nimic rău, ba din contră îl numește neprihănit(numai două persoane sunt in poziția asta: Iosif și Daniel(/Isus este Dumnezeu)), în momentul în care înțelege că a venit sfârșitul. Asta ar trebui să facem și noi, să ne pocăim și să postim, pentru a rămâne în parametrii buni ai Cuvântului, pentru ca Dumnezeu să ne socotească neprihăniți la final.
Doar voi sectancti sunteti pregatiti, catolici, ortodoxi si restul nu sunt ca nu sunt ca voi
Răspunde doar cu privire la persoana ta si lasa-i pe ceilalti.
Buna asta profeta lui Dumnezeu pe pamant
Domnul Isus cum spui tu, a venit, este prezent. Dar oamenii nu își dau seama. Așteaptă să îl vadă din nou, în carne și oase. Asta nu se va mai întâmpla niciodată.
Decretul Duminical, marea stramtorare.
Parerea mea cand am scris mesajul era ca revenirea lui Dumnezeu n-o sa aiba loc in timpul vietii mele. Azi mi-am schimbat parerea, Revenirea este incredibil de aproape. Suntem la un pas ca toate lucrurile sa se-nplineasca pe rand ca niste piese de domino care cad una dupa alta. Nu-i timp de zabava.
Si evreilor li s-a interzis tinerea Sabatului zilei a 7-a de către Antiochus Epiphanes. Si nu numai, ci si circumcizia. A fost instalata o statuie a lui Zeus in Templul din Ierusalim si pe altar se sacrificau porci. Cei care nu se supuneau, erau condamnați la moarte. Acest lucru a dus la rebeliunea Macabeilor, iar elenismul si Antioch au fost înlăturați după o lupta sângeroasă. Templul a fost curățat si reconsacrat si evreii inca mai sărbătoresc aceasta in timpul festivalului Hanukkah in luna decembrie. Ciocnirea intre omul natural si omul care dorește sa trăiască prin revelație divina, a fost rezolvata in favoarea celui din urma. Așa se va rezolva si când se va impune semnul fiarei si se va da decretul Duminical.
Ok, dar cum va fi rezolvata?
In Apocalipsa 13 ni se vobeste despre fiara si semnul ei din viziunea lui Ioan. Ni se spune despre o fiara ce iese din ape, ceea ce ne arata ca aceasta s-a nascut in mijlocul popoarelor, civilizatiei, pentru ca acest termen de "ape" mai este gasit si comparat cu noroadele in Biblie. Aceasta era o fiara inspaimantatoare care a primit puterea Balaurului (Satan) i s-a dat putere sa lucreze 42 si doua de luni, termen gasit si in Daniel ca fiind o vreme, doua vremi si o jumatate de vreme ce reprezinta 3 ani si jumatate. In biblie, o zi este interpretata ca un an cand vine vb de profeti. 3 ani si jumatate are 42 de luni si daca punem un an pentru fiecare zi, acestia reprezinta 1260 de ani. I s-a dat putere sa faca razboi cu sfintii si sa i biruie - e vorba de papalitate, iar timpul de 1260 se refera la timpul din evul mediu in care au avut loc persecutarile crestine. Aceasta rostea hule impotriva lui Dumnezeu, si vedem ca in biblie, Isus a fost invinuit de hula cand se punea deopotriva cu Dumnezeu "Eu si Tatal una suntem". Tot asa, acesta fiara isi atribuia aceasta autoritate. Papa era cel considerat Inlocuitorul lui Dumnezeu pe pamant. Fiara reprezinta o forta politico-religioasa ca cele din vechime. In Egipt, Faraonul era considerat de asemenea Dumnezeu intrupat. Fiara mai avea si 10 coarne ce reprezinta 10 popoare dupa care s-a nascut unul ce a doborat 3. Aceasta se aplica de asemenea in istorie dar nu mi amintesc acum prea multe detalii. Si mai avea un cap cu o rana de moarte ce reprezenta caderea papalitatii insa rana de moarte fusese vindecata atunci cand autoritatea si a facut iar aparitia.
Nu ti-am mai trimis capitolul dar cauta Apocalipsa 13 si urmareste in timp ce ti explic.
Si iata ca apare o a doua fiara ca un miel, ceea ce reprezinta tot papalitatea doar ca de data asta a revenit pe o cale pasnica "din pamant" nu sub forma de fiara ce persecuta ci sub forma de miel la fel cum o cunoastem astazi dar care lucreaza cu toata puterea fiarei dintai.
Ultimele 3 versete din capitol ne vorbesc despre semnul fiarei care va fi impus.
Apocalipsa 13:16-17:
„Şi a făcut ca toţi: mici şi mari, bogaţi şi săraci, slobozi şi robi, să primească un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte, şi nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, fără să aibă semnul acesta, adică numele fiarei sau numărul numelui ei."
In biblie ni se arata semnul lui Dumnezeu - Sabatul
Ezechiel 20:12:
„Le-am dat şi Sabatele Mele, să fie ca un semn între Mine şi ei, ca să ştie că Eu sunt Domnul, care-i sfinţesc."
iar in versetul 20:
„Sfinţiţi Sabatele Mele, căci ele sunt un semn între Mine şi voi, ca să ştiţi că Eu sunt Domnul, Dumnezeul vostru!"
Semnul fiarei e opusul semnului lui Dumnezeu. Dumnezeu a ales o zi din saptamana ca semn intre El si noi si anume ziua a 7-a, Sabatul.
Semnul fiarei reprezinta deci o zi de inchinare falsa, diferita de cea stabilita de Dumnezeu. Daca cercetezi istoria vei vedea ca Ziua Sabatului a fost inlocuita cu Duminica si aceasta zi este intalnita in majoritatea religiilor.
Decretul Duminical este impunerea pazirii Duminicii ca zi de Sabat.
Sunt multe de vorbit despre subiectul acesta si deapre cartea Apocalipsa. Ai putea sa citesti si asta daca vrei mai multe detalii:
https://www.adventist.ro/index/ramasita-si-misiunea-ei/
RAY întreabă: