Întrebare recomandată | robroy a întrebat:

Daca intr-o zi ai deveni parinte a 1000 de copii si fiecare ar face ce doreste in ciuda sfaturilor pe care le dai, ce solutii ai avea sa ii duci pe calea ta?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mă tem că n-aș putea face ceea ce a făcut Dumnezeu pentru copiii Săi... El a dat liber arbitru. Iar când au căzut (folosind greșit liberul arbitru), a preferat să moară ca să le dea din nou șansa vieții. Ce ar fi putut face mai mult? E infinită oferta Lui.

37 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

În orice caz, nu i-aş trimite să ardă o veşnicie, pentru că nu i-am făcut nişte roboţi şi nu mă pupă în curul meu invizibil de dimineaţă până seara.

| PreaDulcePreaFin a răspuns:

Cu siguranta nu i-as lasa sa moara de foame

| robroy explică:

Sincer nu as vrea ca voi care sunteti asa de siguri pe voi sa fiti cu responsabilitatea asta.

| Inferno a răspuns:

M-as declara incompetent si as lasa copiii in mainile statului.

| robroy explică (pentru PreaDulcePreaFin):

si ca o intrebare in paranteza cu lasatul sa moara de foame, cine au bani si nu dau, Dumnezeu sau oamenii?

| robroy explică (pentru PreaDulcePreaFin):

Sau cand ai donat ultima data la UNICEF banuti pentru copilasii aia din Africa si nu numai?

| robroy explică (pentru Inferno):

Mda...si iti dai seama cata grija are staul de ei...

| robroy explică (pentru NOname):

Dar cine pupa pe cine, asa ai impresia, daca ti se pun niste reguli incepi si judeci aspru NOname?

| monicutzaMonicutz a răspuns:

Pai cu siguranta nu voi face fata la 1000 adica nu se poate 1 la 1000 dar totusi as incerca prin niste reguli sa zicem asa si tot i-as face sa ma sculte... asa zic eu... tu ce crezi?

NOname
| NOname a răspuns (pentru robroy):

Să luăm doar cele 10 porunci...şi să vedem pe ce lucruri importantissime s-au risipit primele 4.

"1. Eu sunt Domnul Dumnezeul Tău; să nu ai alţi dumnezei afară de Mine.
2. Să nu-ţi faci chip cioplit, nici altă asemănare, nici să te închini lor.
3. Să nu iei numele Domnului Dumnezeului tău în deşert.
4. Adu-ţi aminte de ziua Domnului şi o cinsteşte..."

Să mai continui?

Megalomania stă la baza zeului biblic.

| robroy explică (pentru monicutzaMonicutz):

Si totusi daca nu te asculta ce solutii ai lua?

| robroy explică (pentru NOname):

Din nou intervin cam cu aceeasi chestie, daca un copil de-al tau pe care il iubesti foarte mult nu te asculta si iubeste alt parinte nu ai fi gelos?

NOname
| NOname a răspuns (pentru robroy):

Dacă nu aş fi un părinte idiot, posesiv, frustrat şi psihopat, nu.

Şi mă rog, comparaţia cu părinţii, care chiar există şi ne-au dat viaţa, o găsesc nu tocmai potrivită.
Iar gelozia e ceva tipic uman...ca şi raţionamentele, greşelile şi sentimentele atribuite divinităţii din cartea "sfântă".

| sempreinvolo30 a răspuns:

I-as lãsa sa sufere consecintele propriilor actiuni

| PreaDulcePreaFin a răspuns (pentru robroy):

Donez destul stai linistit, nu africanilor, pentru ca si in Romania se moare de foame, da parca dumnezeu are puterea absoluta? sau o are omul?

| Alphawolf a răspuns:

Unde este incompetenta solutiile lipsesc. Educatia copiilor incepe de cand deschid ei ochii. E prea tarziu ca o persoana sa-si educa copiii care fac doar ce doresc. Schimbarea incepe cu propria persoana. Problema este la parinte, in comportamentul lui, in modul lui de a educa - nu a stiut sa-i educa, nu le-a inspirat incredere.

| Alphawolf a răspuns (pentru robroy):

"Din nou intervin cam cu aceeasi chestie, daca un copil de-al tau pe care il iubesti foarte mult nu te asculta si iubeste alt parinte nu ai fi gelos?"

De ce nu asculta copilul si de ce iubeste alta persoana? La asta trebuie sa-ti raspunzi! Nu arunca vina pe copil cand tu l-ai educat si l-ai crescut. Ai fost incompetent! Suporta consecintele!

| Moisie a răspuns:

Daca calea mea se numeste LIBERTATEA, atunci i-as lasa pe fiecare din ei sa isi urmeze calea pe care o considera ca fiind cea mai buna!

| RuxandraBianca a răspuns (pentru NOname):

Mai mai mai...userul model foloseste limbaj neadecvat...parca tineai de reguli.

| Leocerba a răspuns:

A deveni parintele a 1000 copii inseamna pe jumatate nebunie curata si pe jumatate o masura a valorii mele. Serios. Cred ca solicitarea asta m-ar motiva sa fiu extrem de creativa, productiva, calculata, carismatica.
Vai, numai si ideea asta imi face mare placere, sa ma vad inconjurata cu adevarat de 1000 de copii!
Daca fiecare ar face ce doreste, nu vad care-i problema? Ce poate fi mai fain decat sa faci ce-ti doresti?
I-as organiza in grupuri, alegand cateva ajutoare dintre ei, care ar capata un status specific, un fel de retea sociala asa incat sa-i prind ca intr-o impletitura pe unii de altii.
Pe termen scurt, daca unii ar fi neastamparati, i-ar tempera ceilalti, de care ar fi prinsi ca intr-o retea. Pe termen lung, le-as da voie sa faca tot ce-si doresc, dar as veghea cu multa caldura la ceea ce-si doresc.

NOname
| NOname a răspuns (pentru Leocerba):

Mama eroină. : ) Cubul printre flori...

| Leocerba a răspuns (pentru NOname):

Intr-o zi Dumnezeu vede un grup de 1001 oameni teribil de agitati, facand un zgomot cumplit, toti tipa, se lovesc, isi scot ochii. Se repede Dumnezeu la cea mai isterica si mai zgomotoasa fiinta de acolo, o ia de ciuf si-o azvarle afara, apoi intreaba:
-Ei, voi 1000 de boraci, ce-i harmalaia asta, unde-i mama voastra?!
-Tocmai ai dat-o afara...
( asta era un banc cu mine mama eroina)

NOname
| NOname a răspuns (pentru Leocerba):

: ))
Când s-a împărţit modestia, cred că ai stat în fruntea listei.
Eşti un Gandhi reîncarnat...combinat cu Afrodita, Einstein, Venus şi Don Quixote. : ))
Dacă nu-ţi ajung cei o mie, mă las înfiată, să ştii.

| Zazu a răspuns:

Plozii sunt oglinda parintilor.Nu-s cum i-as putea aduce pe o cale mai buna laughing

NOname
| NOname a răspuns (pentru Zazu):

Dându-ţi demisia din funcţia de God şi trimiţându-te în iad, într-o scurtă vacanţă de o veşnicie. : ))

| oprescudorin11 a răspuns:

Pot sa am si un copil (asa cum se intampla ) si nu-l pot aduce pe calea mea. De ce trebuie neaparat sa mearga pe urmele pasilor mei?
Nu e util nici obligatoriu.E o entitate diferita ca si sotul si sotia.

| robroy explică (pentru Leocerba):

Frumos, daaaar nu la partea frumoasa ma refeream cand am pus intrebarea.

| robroy explică (pentru Zazu):

Nu e chiar asa, depinde de anturaj si de mai multi factori.

| robroy explică (pentru oprescudorin11):

Eu cred ca daca iubesti copilul acela nu cred ca l-ai lasa sa se degradeze.

| robroy explică (pentru sempreinvolo30):

Cam asa se intampla si cu noi, dar noi sarim in sus ca de ce se intampla, din cauza actiunilor noastre, ma refer a oamenilor, este traiul asa de fain.

Întrebări similare