Timpul are valoare...nu cred ca l-ar fi risipit asa ca noi, oamenii, cu saracia asta de facebook...
Posibil, insa daca sustinea azi aceiasi placa ca acum 2 000 de ani era luat in ras si trimis la ospiciu.
Si daca tu ai fi un pic mai inteligent, sa nu zic altfel...nu crezi ca ar fi mai bine?
"Nu de-alta, dar nu-mi raspunde nimeni."
Tu cam alergi dupa raspunsuri , doar ca sunt ca fetele, cand alergi dupa ele se sperie de tine, mie nu imi trebuie multe, nici n-as pune intrebari daca n-as vrea sa vad cum gandesc unii, ma enerveaza notificarile, mai ales alea care apar de doua ori, iar daca ajung la "populare" ma enerveaza si mai tare, am pus 2 recent, ambele au ajuns acolo.
Daca stii tot la ce iti mai trebuie retele de socializare, oricum e una dintre cele mai idioate intrebari puse vreodata
Ce intrebare lipsita de logica si impertinenta si menita sa trezeasca conflicte.
De ce?
Gândeşte-te la ce păcat ţi-ai făcut.
Stie Dumnezeu mai bine daca am facut eu vreun pacat punAnd intrebarea asta.
Hahaha...nu serios, dar ce pacat a facut de sari asa in sus? A pus si el/ea o intrebare, cam stupida, adevarat, dar nu a ranit pe nimeni spre deosebire de tine.
Bine, taci.
Prin intrebarea asta iti bati joc de Dumnezeu. Acesta este un pacat foarte greu.
Cum ma rog imi bat joc de Dumnezeu?
Cum adica?:|
Tu nu stiai ca are deja facebook?!
https://www.facebook.com/iIisusHristos
Pfff...
))
Tot ce pot zice e ca e un mare prooroc mincions care nu prea stie ce face sau nu realizeaza.
AlexanderKing întreabă: