Mai nu mai stiu ca nu l'am prins de la inceput da o mare parte din el am vazut...ma pun acum sa caut iar poate dau d el...
Domnul Isus a venit pe acest pamant cu scopul de a muri pentru a lua asupra Lui toate pacatele noastre!
Nu e. Cind sari in ajutorul unuia care se ineaca, chiar daca stii ca tu te vei ineca, nu e sinucidere, e sacrificiu. Sau, daca e sa spun cum spui tu, daca e sa treaca trenul peste mine, si stiu ca gestul meu salveaza mii de oameni, e tot sacrificiu. Tu nu ai pus in calcul pentru cine a murit Isus.
Nu, nu e sinucidere. Pentru ca El ar fi putut sa evite toate astea, patimile si moartea Lui, dar asa trebuia sa se implineasca ce au zis proorocii. El nu a vrut sa evite pentru ca stia ce face si a avut un motiv bine intemeiat: prin jertfa Lui sa mantuiasca oamenii inclusiv pe tine care stai si pui intrebari tampite pe TPU.
Era pacatos da-l dracu'
Normal... daca e so luam asa e un mare fals baietasu' asta
Pai la fel ca Iisus o sa te ridici dupa ce va trece trenul peste tine :))
exact cum face omul asta:
http://www.youtube.com/watch?v=BNgL_ZwGrqY&feature=youtu.be
=))
Ziceam si eu asa. nu vreau sa ma arunc inca in fata trenului:p
Probabil ii asa cum spune tipul de mai jos ca o facea pentru omenire dar uite eu am vazut un documentar pe national geografic in care se spunea ca se descoperise ca Iisus a mai avut un frate si ca fratele lui a fost pus pe cruce pentru ca adevaratul Iisus a fugit de soarta lui in China unde a fost casatorit cu o chinezoaica si a avut 2 sau 3 copii nu mai stiu sigur.Am cautat acum decumentarul de care iti ziceam dar nu am dat de el dar am sa ma mai uit sa vad si cand in gasesc iti voi trimite link-ul.Eu prima oara cand am vazut am ras cu o pofta de am zis ca dau coltu si pana la urma am ramas cu gura cascata la dovezile care le aveau in acest "caz" si acum si eu is asa pentru ca nu stiu ce sa mai cred. Eventual cauta si u sa vezi dar chiar era fff interesant.(Eu una ma uit la din astea doar asa pentru mine nu ca ma intereseaza religia)) vai de capu meu)Bafta.
Nu mai stii cum se chema? vreau si eu sa rad
Mai nu mai stiu ca nu l'am prins de la inceput da o mare parte din el am vazut...ma pun acum sa caut iar poate dau d el...
Deci sunt 2 probleme boss: 1. Tu nu esti Isus 2Isus stia ca o sa moara si a acceptat asta pentru iertarea pacatelor oamenilor. De ce dracu iti bati capu cu religia daca nu crezi si daca nu citesti Biblia?
Am citit apocalipsa si din ce scrie acolo, daca e adevarat, se pare ca nu a murit pentru iertarea pacatelor ci pentru rascumpararea acestora.
Oamenii nu puteau fi iertaţi şi fără să moară isus? Şi iertaţi de către cine? Tot de către isus?
De fapt, un exemplu mai potrivit este:vine trenul si vezi ca cineva drag tie este pe calea ferata, iar tu te duci si il impinge, astfel salvandu-l, desi tu esti constient ca trenul e prea aproape pentru a scapa si tu.Te sacrifici.
Stia ca e nemuritor, e zeu deci el putea sa moara oricand ca oricum depasea conditia umana
Exemplul tau cade