| Moisie a întrebat:

Daca Isus v-ar invata ca pe Diavol nu-l poti scoate definitiv din om, pentru ca dupa o exorcizare Diavolul se reintoarce dar insotit de alti 7 Diavoli... atunci v-ati mai duce la preoti sa mai faceti exorcizari?
Atunci stati acasa si nu va duceti sa platiti exorcizari ca Isus va invata asta chiar in Biblie si anume in Matei 12.42!
Acukm ca stiti acest lucru...va mai duceti?

Răspuns Câştigător
| zurick a răspuns:

Un preot cu puteri dumnezeiesti a scos diavolii din oameni.Suna mai mult a vrajitorie, adica prefecatorie.Decand un om poate sa face ce face Dumnezeu? Tu crezi ca un om se face popa pentru al sluji pe Dumnezeu?

17 răspunsuri:
| Maxim96 a răspuns:

Iisus Hristos este Dumnezeu adevarat si este Atotstapanitorul!

| Moisie explică (pentru Maxim96):

Te-as crede pe cuvant dar nu stiu cine e Isus Hristos?
Eu nu am auzit decat de un tamplar pe nume Isus din Nazareth care NU a fost UNS ca sa poata fi numit UNSUL, sper ca sti ca Christos nu este un nume ci inseamna UNSUL, iar sarmanul tamplar Isus nu a fost niciodata UNS in nicio functie!

Da ai dreptate dar trebuie sa recunosti ca Greuceanu aer mai grozav decat Isus pentru ca el a eliberat Soarele si Luna ...si ce ne faceam noi astazi fara soare si fara Luna?

Atotstapanitorul Dracilor?
Poi dupa felul cum a ascultat de el dracii care au intrat in turma de porci, ...parca inclin sa-ti dau drepate!

| condemnedAntagonist a răspuns:

Nu mă posedă nimeni, am combinaţii cu Asmoday.

| Mămăligă59 a răspuns:

Sunteti foarte nestiutori. si orbi.

| Moisie explică (pentru Mămăligă59):

Tu ai impresia ca credinta este o stiinte si daca tu esti credincioasa inseamna ca esti om de stiinta/
hahahaha! Retine ma fata, credinta este bazata pe nestiinta, adica pe ignoranta!

| Mămăligă59 a răspuns (pentru Moisie):

"ca credinta" este cacofonie măi. pune mana pe o carte de gramatica.

Poi tocmai de aia am si spus-o, si anume pentru ca este o cacofonie, si cacofoniile se potrivesc perfect cu treburile de cakt, si religia este o treaba de cakt 100%!

Ok. tu crezi in teoria evolutiei?

Teoria evolutiei nu este o credinta care se cere a fi crezuta, ci este o teorie STINTIFICA bine dovedita, si ca atare trebuie invatata si nu crezuta!
De crezut trebuiesc crezute doar MINCIUNILE gogonate care nu se pot DOVEDI ca fiind adevarate, adica si acelea care se refera la religia crestina!

Bine. atunci poti sa-mi raspunzi si mie la ultima intrebare?
dar trebuie sa vezi tot clipul. e foarte interesant. nu o sa fii dezamagit happy

Evident ca sunt convins ca teoria evolutionista este muuuuult mai adevarata decat teoria religioasa care spune(fara sa dovedeasca) ca Dumnezeu l-a facut pe om din noroi, adica din acelasi material din care se face oala de noapte!

| Cerby a răspuns:

Dupa logica ta preotii sunt doar de forma.....defapt ei sunt un fel de misionari a lui Dumnezeu care imprastie religia
nu am probleme cu asa ceva dar ca sa stii si sfintii au facut exorcizari de ex daca nu ma insel Sf Vasile

| Moisie explică (pentru Cerby):

Hahaha ce tare!
Problema este ca religia crestina nu a purces de la niciun Dumnezeu, pentru ca NU are asa ceva, si in al doilea rand este ca nu te poti considera misionarul lui Dumnezeu si in acelasi timp sa pretinzi oamenilor sa incalce Legea lui Dumnezeu pe motiv ca e veche si sa le dai o lege noua de la tine!
Tu crezi in sfatul Vasile sau crezi in Isus?
Sau la tine s-a scurtcircuitat sistemul si Dumnezeul tau e sfantu Vasile?

| Cerby a răspuns:

Am dat un exemplu si in inciun caz sf vasile nu mie dumnezeu
tu ai zis de preoti ca nu ai incredere in ei si ti-am dat un sfant ca exemplu care facea exorcizari

| Moisie explică (pentru Cerby):

Si eu ti/am aratat ca in Biblie la Matei 12, 22 Isus spune ca NU se pot scoate Diavolii decat in mod provizoriu, ca dupa ce ai scos unu vin alti 7 in locul lui, si in acest context te-am intrebat pe cine crezi tu, pe Isus sau pe Vasile al tau?