| mentholinks a întrebat:

Daca l-am injurat si blestemat pe Duhul Sfant si nu numai, ce voi pati?

18 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Cred ca nimic, de ex. nu toti crestinii cred ca Duhul Sfant ar fi o Persoana, sa poata fi injurat. Pentru ei e ca si cum ai injura o masa sau o minge de tenis.

| RAY a răspuns:

Nu exista aceste personaje imaginare, nu ai ce sa patesti, dumnezeu nu e o trinitate e doar el atat, ca crestini au inventat trinitatea e treaba lor

| minrest a răspuns:

Pedeapsa ta e hotarata: Vei avea exact soarta inversa a user-ului Steregoi.

| minrest a răspuns:

In ipoteza ca exista Dumnezeu (caci parerile sunt impartite): Un user Il asemana pe Dumnezeu cu o dictatura oribila din lumea a treia, dar vesnica si consecventa, credea ca Il scuza de tot raul din univers si se pune bine cu El; evident ca Dumnezeu, insultat, o sa azvarle cu el de pamant. Iar tie, ce sa aiba cu tine, doar nu e copil mic, ori iti arata ca L-ai judecat gresit, ori te lasa in pace.

| Steregoi a răspuns:

Vei muri vesnic fara a mai fi inviat vreodata de Dumnezeu. Pana vei muri chiar daca te vei cai de acest pacat nu vei fi iertat de Dumnezeu orice ai face in viitor adica chiar daca vei dori sa te intorci in viitor la Dumnezeu.

| mentholinks explică (pentru Steregoi):

E bine. Macar stiu ce ma asteapta.

| Steregoi a răspuns (pentru mentholinks):

Din nefericire se pare ca ai trecut de linia rosie si nu mai poti sa te intorci vreodata la viata vesnica. Se pare ca numaratoarea inversa ireversibila a inceput pentru tine. Nu-ti ramane decat sa te impaci cu ideea. In locul tau tot as incerca sa ma intorc la Dumnezeu pentru ca Dumnezeu ne cunoaste mai bine decat noi si vede dincolo de pacat insa daca ai rostit acele cuvinte din toata inima ta si din toata fiinta ta atunci se pare ca intr-adevar ai trecut de linia rosie. Tu stii cel mai bine cum ai rostit si in ce imprejurare. Constiinta implantata de Dumnezeu e un bun evaluator. Daca in timp constiinta ta va ramane deznadajduita atunci probabil e semn ca Dumnezeu te-a abandonat pentru totdeauna. Totusi si in acest caz Dumnezeu e mai mare decat inima noastra care ne-ar putea condamna. In consecinta doar Dumnezeu stie cine a pacatuit cu adevarat in vorbire impotriva Duhului Sfant. Doar Dumnezeu stabileste unde e linia rosie. Biblia ne da niste repere pe baza carora sa ne putem evalua gravitatea faptelor.

| Sabou_Gabriel_1995 a răspuns (pentru Steregoi):

Nu există nicio "linie roşie". Dumnezeu iartă pe oricine, indiferent cât de departe a mers în păcat, atât timp cât are pocăință.

| raMLesS a răspuns (pentru Steregoi):

"Vei muri vesnic fara a mai fi inviat vreodata de Dumnezeu. Pana vei muri chiar daca te vei cai de acest pacat nu vei fi iertat de Dumnezeu orice ai face in viitor adica chiar daca vei dori sa te intorci in viitor la Dumnezeu."
Bun, deci tinte minte ce ai spus, am sa va arat ca voi crestinii sunteti niste oi pierdute, habar n-aveti de biblia voastra, daca aveti, o interpretati asa cum vreti.

| Steregoi a răspuns (pentru Sabou_Gabriel_1995):

"Nu i se va ierta nici in veacul acesta nici in viitorul." Ce Biblie cunosti tu? Materia are limite de functionare.

| Mclaren12 a răspuns:

Vei plati amenda la biserica pentru asta. Daca n-ai bani nu cred ca-i problema, sunt convins ca biserica accepta si aur sau bijuterii.

| 6684464 a răspuns:

Vei ajunge boschetar rolling on the floor

| costinvlad a răspuns:

Nimic fiindca dumnezeu nu exista. Cel putin nu este cel definit de Islamisti si evrei si crestini.

| Xaya a răspuns:

Ce fel de intrebare e astalaughing? Fa un drum pana la biserica sa iti ceri scuze daca te simti vinovatlaughing Spovedeste-te, tine post, etc.

| mentholinks explică (pentru Xaya):

Nu stiu ce am. Tot imi vine sa-l blestem pe Dumnezeu, sa-l injur, parca as vrea sa-i fac rau.

| Sabou_Gabriel_1995 a răspuns:

Nimic. El va aştepta să simți o urmă de regret ca să te poată ierta, sau te va trage la răspundere cândva.

| Divinitatea a răspuns:

O sa ai part de Oana Roman si de curul ei bun.

Întrebări similare