Pentru ca nu au fost ei acolo sa vada intregul proces de la inceput.
Daca tu zici ca din Big Bang a iesit soarele si nu energia cu toate elementele sale care alcatuiesc si pamantul atunci trebuie sa se inventeze o noua teorie a lui dany1988
Daca presupun trebuie sa si o dovedeasca, altfel ramane teorie.
Pai nu e valida teoria bIG bANG daca nu e finalizata.
Maine poate vine altcineva cu o teorie care sa demonteze o teorie nefinalizata, sau poate cineva o finalizeaza pe aceasta cu nimicul XD.
Pai daca zici ca neaparat au iesit sori primele si nu pamantul atunci zici ca din Big Bang trebuie sa fi iesit sori, nu?
Dar explozia aceasta primordiala poate fi numit primul proces nuclear dintr-un soare, care a facut primul pamant smd.
Pai astfel teoria nu e intregita asa cum trebuie.
Cum poti sa explici tu o teorie prin ecuatii multe si te lovesti de nimic?
Nu cumva nu mai poti trece de acest nimic?
Da. Asta făceau cei care aveau puterea: biserica catolică atunci, iar în prezent cei care își spun oamenii lui Dumnezeu. Aka preoții, care conduc ultimele merțane si stau pe pat de aur si bani. (Aviz twentyoneway) Ce bine că adevărații creștini nu pot fi acuzați de astfel de fapte. Ei sunt recunoscuți după iubirea sinceră dintre ei. Ioan 13:34, 35. Si in primul secol si azi adevărații creștini erau umili, si persecutați. Atunci erau aruncați în arene, la fiare sălbatice, azi târâți prin tribunale. Si închiși pe nedrept. Dar pe undeva e bine că se întâmplă așa. E aproape acțiunea finală. Mai aveti ultimele zvâcniri.
Halogene. Am mai vrut să te mai întreb: dacă biblia e un basm, cum spui tu:
De ce este interzisă în 52 de țări? Între care și Rusia. De ce în unele țări oamenii care dețin si citesc biblia sunt închiși iar cei care citesc cenușăreasa ori albă ca zăpada, sunt liberi? Nu are sens, doar dacă Biblia este cel mai puternic eliberator si transformator de adevăr din istorie.
Am observat.
Dar biblia nu poate fi dovedita momentan la capitolul geneza Universului, dar nici contestata.
Sunt anumite adevaruri biblice care se refera la un anumit segment stiintific dar ele nu prea sunt bagate acum in seama, ele erau bagate in seama atunci cand s-au adeverit ca au avut dreptate.
Asta arată cât de superficial esti. Cine dintre mine și Irinel o zis ca pământul este plat? Din contră noi susținem ceea ce spune Biblia, cu mult înaintea științei pe care o venerezi si despre care ai recunoscut că poate greși, si anume ca pământul este o sferă si este suspendat pe nimic.
Tu nu intelegi ca nu se leaga teoria, adica are inceput dar final muma?
De ce? Pentru ca oamenii stiintifici se lovesc mereu de nimic.
Nu pica, cum nu a picat nici teoria unui pamant care sta suspendat pe nimic.
Nu. "Ai zis ca exista soarele, si a fost bing bang, și apoi soarele a luminat si încălzit ce a rezultat din bing bang " (e sarcasm, dar tu nu-l înțelegi) pai logic ca inevitabil asta susții: ca soarele a rezultat din bing bang, de vreme ce nu a fost nimic, a fost e explozie si a aparut toate în mod perfect. Logic că si soarele a aparut din bing bang, după spusele tale. Nu? Dar esti atat de slab în exprimare încât uiti ce afirmi si ce susții. Mai schimba si tu ochelarii aia de cal.
Forta gravitationala nu e materie ca sa stea pamantul pe ceva.
Hai ca deja ne lungim si nu am timpul necesar.
Nu. Noi credem că este o sferă. Asa spune Biblia. Si daca te aștepți să fie trecut cuvântul geoid în Biblie, o sa fi dezamăgit. Nu este trecut. Dar asta nu inseamna ca Biblia nu are dreptate. Pământul NU este plat, cum afirmau în trecut unii oameni, si unii afirmă si in prezent.
Si daca iti trebuie dovezi, cauta'le.
Pai nu stiu, eu ti-am zis ce scrie in Biblie, ca pamantul sta suspendat pe nimic, iar tu ai zis ca il tine forta gravitationala.
Credeam ca te referi ca ce a scris nenea ala nu e adevarat.
OctavianDanielMaria întreabă: