| NoWhere a întrebat:

Daca ma duc la politie sa depun o plangere impotriva parintilor mei pentru abuz, oare o sa pateasca ceva?
Cum am fost abuzat? simplu, imi spuneau ca eu sunt crestin, iar daca nu cred in acest "fiu al lui Dumnezeu" voi arde in iad pentru o eternitate. Nu mi se pare normal sa ii spui unui copil care la o varsta frageda crede tot ce i se spune, astfel de idiotenii. Daca esti crestin foarte bine, nu este nici o problema, dar cand ii spui copilului tau ca va arde in iad pentru o eternitate daca nu va crede in Dumnezeul tau, mi se pare imoral, crud si rau. Copilului trebuie sa ii spui ca tu esti crestin si crezi intr-un Dumnezeu care si-a trimis fiul sa fie omorat, dar mai sunt si alte religii care cred in alti Dumnezei si nu ai de unde sa stii care este Dumnezeul adevarat si este o mare probabilitate sa fie toti falsi, decizia in cine vei crede iti apartine, fara constrangeri cum ar fi un iad etern.

21 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Ai scris, de nu înțeleg nimic.
Cine este creștin tu sau părinții tăi?
Nu am priceput de ce vrei să îi reclamai la poliție!
Eu nu sunt creștin, dar nu am avut idei demențiale de tipul să îmi reclam familia la miliție, // când eram eu copil se numea miliție și erau mai puțin corupți decât cei de astăzi.

| Wehrmacht a răspuns:

Da,astia merita inchisi.Ar trebuii sa fie ilegal sa spui tampeniile astea. Daca nu vrea cineva sa fie crestin trebuie sa il ameninti nu iadul?

| anonim4565 a răspuns:

Daca tiau spus aceste lucruri e o dovada de iubire si lasa stiinta.

Răspuns utilizator avertizat
| anonim4565 a răspuns (pentru tputputpu123):

Ma refeream la altceva in legatura ca unii ca el zic ca nu e dumnezeu si mie imi place dar stiu ca exista dumnezeu

Răspuns utilizator avertizat
| anonim4565 a răspuns (pentru tputputpu123):

Scuze dar scriu repede.ca fac ceva tema

| Tania a răspuns:

Pai la cum e politia la noi nu stiu cat de in serios te va lua.
Poti sa te duci si sa incerci sa vezi ce zic si daca fac ceva.
Mare chestie nu cred ca vor face, dar na! O sa ii sperie pe ai tai un pic, dar o sa ii si infurii foarte tare.
Eu asa zic sa nu ii mai iei in seama pe ai tai.

| sinx a răspuns:

Nu cred ca e cazul sa ajungi la politie insa e bine ca totusi, spre deosebire de marea majoritatea ai deschis ochii. Cum altfel crezi ca ar fi fost atat de infloritor crestinismul daca nu inventau povestea cu iadul? Oricum, religia crestina are elemente preluate in totalitate din alte religii, deci sigur nu are cum sa fie adevarata. Vezi la mine la intrebari cum pana si icoanele sunt copii fidele dupa Semiramida si chiar povestea fecioarei maria este inspirata din viata semiramidei. Crestinism = indoctrinare in masa.

| razvanell a răspuns:

Eu inteleg la ce te referi, dar intr-adevar exagerezi la faza cu politia laughing...eu sunt ateu si nu mi se pare normal sa ti se aduca niste argumente tampite gen "o sa arzi in Iad daca nu crezi in Dumnezeu"...fiecare e liber sa creada ce vrea! mai bine las-o balta,tu, dpmdv, ai realizat cum sta treaba si lasa-i pe ei in pace sa creada in basmelaughingnumai bine happy

| axeldavid a răspuns:

Poti sai dai in judecata pentru calomie

| LauriK_9092 a răspuns:

Asta nu inseamna ca te'au abuzat! Daca te bateau ce mai ziceai? Sunt parinti tai si daca nu vrei nu baga lucrurile asta in seama.Nu o sa arzi in iad stai tu linistit!

| NoWhere explică (pentru LauriK_9092):

Cum sa nu fie abuz? Este clar abuz psihic in toata regula. Abuzeaza de naivitatea unui copil, ca sa il indoctrineze de mic intr-o credinta plina de erori, iar cand vrei sa te lasi de aceasta mizerie iti este frica sa nu arzi pentru o eternitate. CUM DRACU SA NU FIE ABUZ! este mai rau decat abuzul fizic, dar ii inteleg ca si ei au fost abuzati la randul lor, numai eu am sa rup acest lant blestemat in familia mea.

| LauriK_9092 a răspuns (pentru NoWhere):

Copil distrus! Doamneeestraight face

| PreaSfintitu a răspuns (pentru LauriK_9092):

Distrusa esti tu, nu el

| LauriK_9092 a răspuns:

Eu distrusa? Eu cel putin gandesc ca un om normal care e in toate mintile!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai,bagai in puscarie ma.ce parinti prosti ai.cum ma tu care esti atat de destept? sa-ti spuna ei ce si cum? eu zic sa-i dai in judecata fiindca-ti vor raul.te mint.te obliga.te manipulesc.asa cum au facut cand te-au facut.te-au manipulit.mai bine bagai in parnaie, de prosti si de nejudecati.asaaa cevaaaa...da tu esti fiul lor? fiindca citii undeva ca din stejar, stejar rasare?

| Yoyo27Sweet a răspuns:

Bai copile tu esti cu capu?! cum sa iti dai parintii in judecata pentru o chestie ca asta? asta nu e abuzwinking daca tu nu ai minte sa nu crezi ce vrei si sa nu te intereseze ce zic toti sau parintii tai...atunci ori esti prea credul ori esti cu capu.straight face imi pare rau sa iti zic da ar trebui ca ai tai sa te duca la un psiholog...doar daca nu mai zici si de asta ca e abuzwinking

| Yoyo27Sweet a răspuns:

Bai copile tu esti cu capu?! cum sa iti dai parintii in judecata pentru asa ceva? asta nu e abuz asta e doar in mintea ta de copil nebun! imi pare rau ca iti zic da parintii tai ar trebuit sa te duca la un psihiatruwinking asta daca nu ti se pare abuz straight face

| Criistina a răspuns:

Copilule,esti penibil rau. cum sa iti dai in judecata pentru asta tu nu ai mintewinking du-te la un psiholog.winking

| Criistina a răspuns:

Copilule esti penibil! Serios, maturizeazate si tu un pic, si mai gandeste si tu inainte sa zici ceva.winking Se vede ca nu ai minte DELOC. Tu constientizezi ce vorbesti, cum ai putea sa faci asa ceva parintilor tai, care iti vor NUMAI BINELE! Si stai calm ca politia nu te va lua in seama cu astfel de argumente idioate, in cel mai bun caz o sa inceapa sa rada.winking