Sufletul se bucură să ți-l ia, nu și viața. Dacă în mod sicer îi dăruiești sufletul Lui ți se va șterge din suflet dorința de a muri.ȘI Mântuitorul Hristos a trecut prin durere și sufeirnțe și la final a câștigat posibilitatea de salvare pentru o lume întragă.Mai bine roagă-te /Tată, mi se pare că viața mea e doar suferință și durere, simt că nu mai vreau să trăiesc, te rog să iei sufletul meu în mâna Ta, fii TU Domnul vieții mele! Îți mulțumesc că Mântuitorul Hristos, care înțelege durerea și suferința mea, a murit pentru toate păcatele mele, pe care
ți le mărturisesc( spune tot ce te apasă conștiința_) și oricât mi=ar fi de greu iert și eu perosanele care m/au rănit (spune pe cine și pentru ce) și mă iert și pe mine.Primesc iertarea pe care o oferi și vreau să trăiaesc o viață sub conducerea Ta.
Nu. Nu functioneaza asa.
Persoanele slabe au nevoie sa devina mai puternice...
Nu. Dar dacă Îl vei ruga să-ți ia suferința și durerea, atunci trebuie să crezi că rugăciunea ți-a fost ascultată, și să te încrezi în Dumnezeu care este preocupat de binele tău mai mult decât ești tu însuți.
Tu caută să trăiești în prezența lui Dumnezeu și să te bucuri de lucrurile de care te poți bucura. Pentru că în toate necazurile noastre tot se găsesc motive de laudă la adresa lui Dumnezeu. Vrăjmașul sufletelor noastre caută pe orice cale posibilă să nu cumva să ne încredem în Dumnezeu. Să nu îngăduim deci necredinței sa se instaleze în sufletul nostru. Viața de aici nu este altceva decât o pregătire pentru cea viitoare. Și cine trăiește în plăceri și desfătări și nu duce grija zilei de mâine, este pierdut. Și cel mai rău este că nu își da seama de lucrul acesta; el n-are nici o nevoie de Dumnezeu și nu-și dorește o viață mai bună decât aceasta.
Oricum ar fi noi nu avem voie să privim la oameni sau la noi înșine. Cei mântuiți vor fi numai aceia care au privit la Dumnezeu, care au nădăjduit în El și au sperat în ajutorul Lui.
Prietene, rugaciunile nu te ajuta cu nimic. Spiridusii la care se roaga multi sunt unelte de imbogatire ale unora, ei nu exista.
Identifica problemele si in functie de natura lor apeleaza la persoane sau institurii care te pot ajuta. De asemenea fii constient ca trebuie sa te ajuti si tu, altfel nu are nici un efect ajutorul nimanui.
Lasa asta cu "nu mai vreau sa traiesc", ai destul timp sa o rezolvi mai incolo daca tii neaparat. Deocamdata vezi cum stau lucrurile cu adevarat, posibil sa vezi realitatea deformata.
Suferința psihică e semn de boala. De ce nu consulți un psihiatru? Cu pastile poti sa depășești o depresie mai usor decat stând sa te rogi fara speranta.
Dumnezeu stie asta si numai el decide ce se va intampla cu tine. Suferinta il face pe om mai puternic mai luptator iar cei sensibili cad singuri, trebuie sa lupti ca sa treci peste asta. Toate sunt trecatoare poate va fi mai bine o sa vezi, timpul rezolva tot.
Toate sunt trecatoare
Adevarat.
Odata am vazut o ploaie trecatoare.A trecut prin geaca si prin tricou.
Fara suparare dar chiar nu stiam ca "Odata" se scrie legat poate vrei sa spui "O data".
Ai lipsit la cateva lectii la scoala.
Se scrie legat cand vrei sa spui ceva si separat cand vrei sa spui altceva.
Intreaba-l pe Google.
In cazul meu se scrie legat.
Ok, scuza-ma.
Dumnezeu vrea să te bucuri de viața care ți-a mai rămas de trăit, nu trebuie să cazi pradă descurajării.
Ai putea sa ceri sa iti schimbe crucea cu a altuia.
Unul orb de exemplu, sau unul fara picioare.
Te rogi in zadar la un personaj de poveste. Acest personaj fictiv nu poate ajuta pe nimeni cu nimic. E bun pentru curaj, e bun ca justificare pentru nestiinta si neputinta. E bine si atat. In rest, fiecare se descurca cum poate. Asta e viata, asta e Dumnezeu .
Tatiana Topciu
''O, frate drag, te vad ades cum sangeri
Si simt ca-n tine duhul plange frant
Sub suferinte, lovituri, infrangeri,
Dupa-ndurarea Domnului Cel Sfant,
Dar bratul Lui nu s-a scurtat s-ajute!
Urechea Lui e-aceeasi cum o stii
Si carul Lui e pregatit sa lupte
Acelasi ieri ca azi si-n vesnicii!
O, vasul Lui nu naufragiaza!
Te poarta spre limanul nazuit.
De esti in el ca fiu ceresc, cuteaza!
Vei izbandi curand, desavarsit!
Gasitu-te-a El vrednic de-ncercare.
De-ai fi scutit de ea, nu I-ai fi fiu.
Si-un fiu ceresc in incercari nu moare,
Ci iese mai frumos, mai sfant, mai viu.
Vegheaza, dar, caci vesnici nu sunt norii!
Nu simti tu biruinta-naintand?
Nu stii ca mai-nainte de-a fi zorii
Mai neagra este noaptea ca oricand?
Eu iti vestesc ca vine dimineata.
Ca umbrele se subtiaza, fug.
Doar Domnul a venit s-aduca Viata
Ca oile s-o aiba din belsug.
Nu vei sfarsi infrant de suferinta
Si nu vei fi strivit de-al ei tumult!
Cum esti infrant si plin de umilinta
El te iubeste cu atat mai mult.
Esti scris in palma Lui cu semn de cuie,
Destinul tau nu-i unul efemer.
Nu dispera, cat rugaciunea suie,
In Numele lui Isus, catre cer.
O, frate drag, c-o clipa mai devreme
Slaveste izbavirea Celui Viu
Si dinainte lauda-L pe Domnul
Caci dupa... toti o fac, dar e tarziu.
Adu acum sfinte osanale
Spre Cel ce marea o preface-n drum!
Ridica-te pe umilita Cale
Si fa din maine-un glorios acum!''
Si comunistii foloseau poezii si cantece pentru indoctrinare.
Nu orice rugaciune este ascultata, cu singuranta nu una prin care sa ti se ia sufletul. Lasa frate ca si ei si altii trecem prin momente de rahat. Te rogi la cel de sus sa te ajute sa treci peste orice ar veni peste tine. Daca chiar nu mai poti suna niste membrii din familie sau niste prieteni. Daca nu suna la 112 si spune ce ai pe suflet, decat sa faci o prostie ce o poti regreta.
AvalohAlyn întreabă: