| AvalohAlyn a întrebat:

Daca mă rog la Dumnezeu sa imi dea darul clarviziunii și citirii viitorului mi-l da? Alții de ce se nasc cu acest dar? Și alții nu au absolut nimic special? Nu vreau și eu decât un talant/talent ceva special că duc lipsa de așa ceva. Dumnezeu nu mi-a dat nimic.

4 răspunsuri:
| mentholinks a răspuns:

"De la cel ce n-are se va lua si ce are." Isus e de vina.

| Algo098 a răspuns:

Dz nu exista, asa ca te rogi degeaba. Daca nu ai talent la spus minciuni si la prostirea omului pe fata, plus nivelul ridicat de nesimtire necesar, nu esti un clarvazator bun.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Așa cum am văzut eu acest mesaj, îl poate vedea și alt om. Eu spun că este un dar destul de mare acesta de a vorbi la o distanță foarte mare cu cineva.
Dacă ești sănătos este alt dar pe care îl poți folosi în misiune.
Duhul Sfânt este un duh de înțelepciune, pricepere, știință și dacă te-ai botezat atunci ai toate lucrurile cu care să poți duce lucrarea ta(Efeseni 2:10).
Dacă Dumnezeu va considera că are nevoie fix de tine dintre toți oamenii pentru a revela ceva sau pentru a transmite un mesaj cuiva care nu te înțelege în română sau ce limbă mai știi tu, atunci tu ești alesul. rolling eyes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite ce spune Biblia despre clarviziune și ghicit:-> https://moldovacrestina.md/darul-de-clarvazator/