Dupa unii, da, dupa altii ba. Conform islamului, Iosif, Maria si Isus erau toti musulmani.
Da e pacat, cine il paraseste pe Mantuitorull Hristos nu ajunge in rai"Oecine neaga pe Fiul n-are pe Tatal"1 Ioan 2:23
Da e pacat, cine il paraseste pe Mantuitorull Hristos nu ajunge in rai"Oecine neaga pe Fiul n-are pe Tatal"1 Ioan 2:23
Diferenta esentiala e ca musulmanii nu cred in Dumnezeirea Mantuirirului Hristos, iar Biblia spune"Nimeni nu piate spune Iisus este Domnul decat prin Duhul Sfânt 1 Corinteni 12:3.
Intrebarea mea este: conform notiuniilor de 'bine' si de 'rau' pe care le ai in prezent, in ce fel s-ar schimba comportamentul tau daca ai trece la islam?
Nu am inteles niciodata ideea asta de a merge in iad pentru ca ai ales, pe hartie, religia "gresita". Adica daca penticostalii au dreptate, inseamna ca baptistii care au in proportie de 99.999% aceleasi idei si obiceiuri vor merge in iad sa sufere pentru eternitate din cauza imoralitatii lor?
In mod specific unde ar fi pacatul aici? Care e distinctia majora dintre Islam si Crestinism care ar justifica o pedeapsa din partea lui Dumnezeu?
Pe de alta parte, de ce ai avea nevoie de o convertire oficiala? Pe bune acum, Dumnezeu nu e functionar public sa se ia de tine in functie de tehnicalitati, cel putin asa cred eu. Daca citesti Coranul ca fiind un acatist, nu e tot aia?
Dacă tu simți nevoia și crezi ca islamul este calea pe care vrei să o urmezi, nu este păcat și nu trebuie să îți faci probleme de așa ceva, doar să fii sigură pe decizia pe care o faci. E important să simți asta în suflet. Spun asta ca musulmana. Multa baftă!
Musulmanii nu Il slujesc pe adevaratul Dumnezeu, deci, prin urmare, e păcat zic eu
Comform zeului din Biblie da este pacat.
Exodul 20:3-5
3 Să nu ai alţi dumnezei în afară de Mine!
Trecerea la alta religie inseamna inchinarea la alt zeu.
Conform islamului, Biblia a fost la origine dictata de Allah unor profeti musulmani (ai evreilor).
Toți cei care nu aleg să se pocăiască, să il aleagă pe Isus care este singura cale spre rai, vor ajunge în iad, indiferent de religie.
Effy35 întreabă:
Username18384819483 întreabă: